WAterleiding

ALS LOODGIETER EINDHOVEN BIEDEN WIJ U OOK:
INSTALLEREN | ONTSTOPPEN

LOODGIETERSBEDRIJF EINDHOVEN - WATERLEIDINGEN

UW LOODGIETER IN EINDHOVEN EN OMGEVING VOOR HET AANLEGGEN VAN, VERLEGGEN VAN EN VERHELPEN VAN PROBLEMEN MET DE WATERLEIDING

Aanleggen van de waterleiding door Loodgieter Eindhoven

Loodgieter Eindhoven kan voor u de waterleiding aanleggen, de waterleiding verleggen, de badkamer waterleiding aanleggen, waterleiding aanleggen buiten of de buitenkraan aansluiten. Eigenlijk dus alles wat met water te maken heeft. Naast de aanleg, installatie of uitbreiding van de waterleiding, kan het ook gebeuren dat deze kapot gaat en er een waterleiding reparatie moet plaats vinden. Bij zo een geval kan het zijn er dat er een lekkage is ontstaan. Bij een reparatie kan het ook zijn dat er een lage waterdruk is of helemaal geen druk op water. In al deze gevallen kunt u natuurlijk contact opnemen met Loodgieter Eindhoven en wij helpen u graag om deze problemen voor u op te lossen. 

Leidingen leggen 

Op verschillende plekken in uw huis, heeft u te maken met waterleidingen. Denk hierbij aan de keuken, in de badkamer of het toilet. Het kan ook zijn dat u graag een wasbak wilt in uw slaapkamer. Op alle plekken waar u een watervoorziening wilt, moeten leidingen naar toe lopen. Het aanleggen van de waterleiding kan geregeld worden door Loodgieter Eindhoven. Dit zijn erkende vakmensen die precies weten waar ze op moeten letten bij de aanleg van uw leidingen. Het mooiste is natuurlijk dat deze leidingen niet zichtbaar zijn en netjes zijn weggewerkt in de muren. Hierbij moet natuurlijk wel gezorgd worden dat deze leidingen volledig waterdicht zijn, omdat je hier later niet meer bij kunt en het zou toch zonde zijn om hier een muur voor te moeten slopen. Het kan ook voorkomen dat u toch liever de leidingen op de muur wilt. Het voordeel hiervan is dat je een eventuele lekkage direct kan detecteren, maar het grote nadeel is dat je de leidingen dus ook ziet.  

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Niet alleen wordt er water gebruikt in een keuken of in de badkamer, het kan ook voorkomen dat je een buitenkraan wilt aansluiten. Een kraan buiten kan vooral handig zijn voor het besproeien van de tuin of voor het wassen van de auto. Daarnaast is het in de zomer natuurlijk ook lekker om er een zwembadje mee te vullen of eventueel voor kinderen om waterballonnen of waterpistolen te vullen zonder dat de hele keuken nat wordt. Om een buitenkraan aan te sluiten op de waterleiding is het aan te raden deze zo kort mogelijk te houden in verband met kans op bevriezing. Een buitenkraan aansluiten wordt meestal tegen het huis gedaan waar dichtbij een waterleiding al loopt. Op deze manier wordt ook de kans op eventuele lekkages verminderd doordat de leidingen niet zo lang zijn en er niet veel gebruik wordt gemaakt van koppelingsstukken.  

  Lekkage 

  Mocht je last hebben van een lekkage, is het zaak om dit zo snel mogelijk op te lossen. Loodgieter Eindhoven kan uiteraard de lekdetectie voor u doen in Eindhoven. Het is niet altijd makkelijk om zelf te achterhalen waar een lek zit, zeker als alle leidingen netjes zijn weggewerkt. De lekdetectie van de erkende vakmannen zal u hierbij helpen. De lekdetectie wilt u natuurlijk zonder schade willen kunnen verrichten. Daarom is het aan te raden om bij het vermoeden van een lek, een loodgieter in te schakelen om u bij de lekdetectie te helpen en u gepaste service te verlenen.

   

  Lage waterdruk 

  Bij een lage waterdruk komt het water uit de kraan met minder kracht. De druk van het water is dus lager en het water komt minder snel uit de kraan of uit de douche. Dit hoeft niet per se een reden te zijn om gelijk Loodgieter Eindhoven in te schakelen. Het kan verschillende oorzaken hebben dat er geen druk op het water staat. Ten eerste kan de zomer de oorzaak zijn. Op warmere dagen kan het voorkomen dat meerdere mensen de kraan gebruiken waardoor er meer water gebruikt wordt en dus het water verdeeld moet worden, waardoor de druk van het water afneemt. Met het dorstige weer hebben mensen meer water nodig, maar is er ook meer water nodig voor bijvoorbeeld het besproeien van de tuin.  

  Een andere oorzaak kan zijn dat er een zeefje op de kraan zit. In delen van Nederland waar meer kalk in het water zit, kan dit zeefje meer verstopt door raken. Dit is gemakkelijk zelf te verhelpen, je kan hierbij de kop van de kraan los draaien en het zeefje schoonmaken. Ook kan de hoofdkraan niet volledig open staan, waardoor er geen volledige druk van het water is. Dit kan je bij een lage waterdruk in huis eerst zelf testen of dit het geval is.  

  Mocht dit allemaal niet het geval zijn en u heeft nog steeds een lage waterdruk in huis, kun je contact opnemen met Loodgieter Eindhoven. Onze ervaren vakmensen hebben ervaring met situaties met geen druk op water. Om deze lage waterdruk in huis op te lossen, gaan zij graag voor u aan de slag als dit nodig is.

  Loodgieter Eindhoven kraan geïnstalleerd
  Buitenkraan aansluiten Loodgieter Eindhoven

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST