loodgieter eindhoven

Verstopping verhelpen

Overige diensten

Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Riool verstopt Eindhoven
Wij werken in de volgende regio‘s
24/7 logo

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Vaak kunt u dit probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter te bellen. Loodgieter Eindhoven verhelpen razendsnel en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de ontstoppen dringend is, neem dan direct contact met ons op.

Afvoerleiding verstopping verhelpen

Een obstructie in de afvoerleiding is een veel voorkomend kwestie. De verstopte leiding vormt nooit direct maar groeit gedurende de tijd, waarna tot slot de gehele leiding verstopt is en het water niet meer afgevoerd kan worden. Dit probleem is vaak eigenhandig te op te lossen met particulier beschikbare ontstoppingsmiddelen zoals zuiveringszout en een plopper. Het niet op lossen van de verstopping kan leiden tot nog meer hinder van water en stank. Als de verstopping dieper in de afvoerpijp zit is een deskundige loodgieter de beste keuze om beschadiging aan de afvoer te voorkomen.

Riool verstopping verhelpen

De riolering is de afvoer waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die normaliter niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is de beste oplossing. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping vinden. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en welke instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt vaak toegepast om de obstructie vast te stellen.

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft vergaande effecten zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in het huis.

Ondergelopen kelder

Zware regenval of een opstopping in het rioleringssysteem kunnen lekken in de kelder veroorzaken. Daar het hoofdriool de uitbundige hoeveelheden water niet kan verwerken, bouwt de waterdruk zich op en creëert uiteindelijk lekkages. Is de kelder ondergelopen? Neem dan contact met ons op: onze monteurs zullen de kelder leegmaken en de lekkage of de opstopping onmiddellijk verhelpen.

Keuken gootsteen verstopping verhelpen

Een dichte gootsteen komt regelmatig voor, omdat de afvoerbuis van een gootsteen veelal smaller van diameter is dan een normale afvoerbuis. Hierdoor kan er sneller een opstopping ontstaan. De verstopping is meestal zelf te verhelpen door een plopper te gebruiken en de zwanenhals te reinigen. Als dit niet de verstopping oplost dan helpt loodgieter Eindhoven u met genoegen verder. Onze loodgieters zullen de verstopping dan proberen te verhelpen middels een mechanische veer of andere remedies. Heeft u acuut een loodgieter nodig en woont u in Eindhoven, neem direct contact op met ons op het tel: 040-4567890

Toilet verstopping verhelpen

Het toilet is hoogst waarschijnlijk het vaakst gebruikte sanitaire element in huis. Een verstopt plee is uiterst irritant en ingewikkeld om zelf te herstellen. Een verstopt toilet veroorzaakt veel wateroverlast. Een eerste opstopping kunt u zelf herstellen met een oplosmiddel of een plopper. Het is niet verstandig om met eigen gereedschap in de wcpot te gebruiken om de verstopping weg te drukken. Het risico van schade aan de wcpot en de afvoer is extreem groot. Ingeval u de verstopping niet eigenhandig kunt oplossen, neem dan contact met ons op. Onze monteurs gebruiken de modernste technieken om verstoppingen van de WC snel en deskundig op te lossen.

Doucheput verstopping verhelpen

De doucheput krijgt een grote hoeveelheid water te verwerken. Het is daardoor van vitaal belang dat de doucheput niet verstopt raakt. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan heeft u ontzettend grote wateroverlast in de badkamer. Een verstopt douchegoot komt met regelmaat voor door de accumulatie van lichamelijke olien en haren. Het voorkomen van een opstopping is behoorlijk ingewikkeld door hetgeen er door de afvoer gaat. Wanneer de verstopping niet met ontstoppingsmiddel oplost dan is het contacteren van de loodgieter aan te raden. Onze loodgieters gebruiken verschillende methodes waarmee we de verstopping opzuigen.

js_loader
Heeft u een opstopping in de riolering? Wacht dan niet langer en bel ons op. Loodgieter Eindhoven is 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Telefoon: 040-4567890