loodgieter eindhoven logo

Ontstoppen

Werkzaamheden
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-123456
Wij komen bij u in de buurt

Heeft u een dichte afvoer in uw keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval meestal zelf verhelpen. Wil dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter contacteren uit Eindhoven. Loodgieter Eindhoven kunnen de verstopping vlot en kundig herstellen. Een verstopping komt immers op de meest onaangename en gekke momenten voor. Vandaar zijn onze loodgieters dag en nacht, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Indien de verstopping urgent is, bel ons.

Afvoer ontstoppen

Verstopte rioleringen zijn een vaak voorkomend kwestie. De obstructie treedt nooit meteen op, maar ontwikkelt in de loop der tijd, totdat de complete afvoer verstopt is en er geen water meer door kan stromen. U kunt proberen dit probleem eigenhandig te op te lossen met particulier beschikbare ontstoppingsmiddelen zoals zuiveringszout en een plopper. Wanneer de verstopping niet te ontstoppen is, gaat u ongemak ervaren van het water en de stank. Mits de verstopping dieper in de afvoer zit, is het verstandig om contact opnemen met een professionele loodgieter om beschadiging van de afvoer te vermijden.

Gootsteen ontstoppen

Een dichte gootsteen komt regelmatig voor, omdat de afvoerbuis van een gootsteen meestal smaller van diameter is dan een reguliere afvoerbuis. Daardoor kan er sneller een stremming ontstaan in de leiding. De verstopping is normaal gesproken zelf te herstellen door een plopper te gebruiken en de sifon los te schroeven. Ingeval dit niet de verstopping oplost dan helpen onze loodgieters u graag verder. Onze loodgieters zullen de verstopping dan proberen te herstellen middels een veer of andere remedies. Heeft u vandaag een loodgieter Eindhoven nodig en woont u in Eindhoven, neem onmiddellijk contact op met de monteur op het telefoonnummer: 040-123456

WC ontstoppen

Het toilet is mogelijk het vaakst gebruikte sanitair element in uw woning. Een verstopte WC is bijzonder hinderlijk en een smerige klus om dit eigenhandig te herstellen. Een verstopt toilet brengt enorm veel water en stank overlast met zich mee. Een beginnende obstructie is meestal zelf te herstellen met duo ontstoppingsmiddel of een plopper. Het is niet verstandig om met voorwerpen in de WC pot de verstopping weg te drukken. De kans op beschadigingen aan het urinair en/of de afvoer is ontzettend groot. Indien u de verstopping niet zelf kunt herstellen, bel dan onze monteur. Onze loodgieters maken gebruik van het nieuwste materiaal om vlot en vakkundig een verstopte urinair op de lossen.

Doucheputje verstopping oplossen

De doucheputje krijgt een grote hoeveelheden water te verwerken. Het is vandaar van groot belang dat het doucheputje niet verstopt raakt. Mocht dit onverhoopt toch plaatsvinden dan heeft u gigantisch veel wateroverlast in de badkamer. Een verstopt doucheafvoer komt regelmatig voor door de accumulatie van lichamelijke olien en haren. Het vermijden van een obstructie is enorm moeilijk door hetgeen er door de afvoer gaat. Indien de verstopping niet met ontstoppingsmiddel weg gaat dan is het contacteren van de loodgieter Eindhoven de beste keuze. Onze loodgieters maken gebruik van verschillende methoden waarmee wij de verstopping verwijderen.

Riool verstopping oplossen

Het riool is de hoofdleiding waar alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt grote problemen die meestal niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is verstandig. Het riool is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding opsporen. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en welke instrumenten nodig zijn. Een camera-inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopping te identificeren.

Het negeren van een verstopt riool heeft vergaande effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw huis.

js_loader
Heeft u een verstopping in het riool? Wacht dan niet langer en bel ons onmiddellijk. Loodgieter Eindhoven is dag en nacht beschikbaar, ook in het weekeinde. Telefoon: 040-123456