loodgieter eindhoven

Verstopping verhelpen

Overige diensten

Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Riool verstopt Eindhoven
Wij werken in de volgende regio‘s
24/7 logo

Heeft u een dichte afvoer in de badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem normaliter zelf herstellen. Zo niet, dan is het raadzaam een loodgieter bellen uit Eindhoven. Wij zullen de verstopte leiding razendsnel en kundig fixen. Een opstopping komt immers op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Daarom zijn wij dag en nacht, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping dringend is, bel ons.

Afvoerleiding verstopping verhelpen

Verstopte rioleringen zijn een veel voorkomend kwestie. De opstopping treedt nimmer meteen op, maar ontwikkelt in de loop van de tijd, tot de hele afvoerleiding verstopt is en er geen water meer uit kan stromen. U kunt proberen dit probleem eigenhandig te op te lossen met particulier beschikbare ontstoppingsmiddelen zoals zuiveringszout en een plopper. Wanneer u de verstopping niet kunt oplossen, zult u hinder ervaren van het water en de stank. Als de obstructie dieper in de afvoer zit, is het aan te raden om contact opnemen met een gespecialiseerde loodgieter om schade van de afvoerleiding te voorkomen.

Riool verstopping verhelpen

De riolering is de afvoer waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote ellende, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het traceren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter zal doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de opstopping te identificeren.

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft vergaande effecten zoals wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in het huis.

Ondergelopen kelder

Een fikse regenbui of obstructie in het hoofdriool leidt doorgaans tot lekkages in de kelder. Omdat het hoofdriool de grote hoeveelheden water niet kan verwerken vormt er druk dat op den duur lekkage veroorzaakt. Is de kelder of souterrain overstroomd? Neem direct contact met ons op, onze specialisten zullen de kelder leegzuigen en de lekkages of obstructie meteen herstellen.

Keuken gootsteen verstopping verhelpen

Een opstopping in de gootsteen komt meestal voor doordat de diameter van de afvoerleiding van een gootsteen vaak smaller is dan die van een normale afvoerleiding. Dit betekent dat een verstopte leiding sneller kan optreden. U kunt dit probleem vaak zelf herstellen door een plopper te gebruiken en de zwanenhals te reinigen. Als dit de obstructie niet verhelpt, zullen wij u graag assisteren. Wij gaan dan proberen het te ontstoppen met een mechanische veer of andere middelen. Als u onmiddellijk een ontstoppings expert nodig heeft en in Eindhoven woont, neem dan direct contact op met de loodgieter op het tel:: 040-4567890

Toilet verstopping verhelpen

Het toilet is misschien het vaakst gebruikte sanitair element in uw woning. Een dichtzittende toilet is bijzonder vervelend en een vieze klus om dit eigenhandig te verhelpen. Een verstopte wc brengt ontzettend veel water en stank overlast met zich mee. Een startende opstopping is veelal zelf te verhelpen met vloeibaar oplosmiddel of een plopper. Het is niet raadzaam om met eigen gereedschap in de WC pot de verstopping te verwijderen. De kans op schade aan het urinair en de afvoerbuis is ontzettend groot. Indien u de verstopping zelf niet kunt herstellen, neem dan contact met ons op. Onze monteurs gebruiken de modernste technieken om razendsnel en vakkundig een verstopte WC te verhelpen.

Doucheput verstopping verhelpen

De doucheput moet een enorme hoeveelheid water afvoeren. Het is daarom van groot belang dat de doucheput niet verstopt raakt. Indien de afvoer verstopt raakt of slecht water afvoert, zal de badkamer blank komen te staan. Obstructies in de doucheput komen regelmatig voor door de ophoping van lichamelijke olie en haar. Het is heel problematisch om een verstopping te vermijden, gezien wat er in de het doucheputje terechtkomt. Indien de verstopping niet met een ontstoppingsmiddel kan worden verholpen, is de beste oplossing ons te bellen. Wij gebruiken meerdere methoden om de verstopping uit de afvoer te halen.

js_loader
Heeft u een verstopping in het rioleringssysteem? Wacht niet af en bel ons meteen. Loodgieter Eindhoven is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekeinde. Telefoon: 040-4567890