loodgieter eindhoven

Verstopping verhelpen

Overige diensten

Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Riool verstopt Eindhoven
Wij werken in de volgende regio‘s
24/7 logo

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Vaak kunt u dit probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter te bellen. Loodgieter Eindhoven herstellen razendsnel en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de ontstoppen dringend is, neem dan direct contact met ons op.

Afvoerleiding verstopping verhelpen

Een obstructie in de afvoerleiding is een vaak voorkomend kwestie. De verstopping vormt nooit direct maar groeit in de loop van de tijd, waarna tot slot de gehele leiding verstopt is en het water niet meer afgevoerd kan worden. Dit probleem is vaak eigenhandig te op te lossen met particulier beschikbare ontstoppingsmiddelen zoals zuiveringszout en een plopper. Het niet op lossen van de opstopping kan leiden tot nog meer hinder van water en stank. Als de opstopping dieper in de afvoerpijp zit is een deskundige loodgieter de beste keuze om beschadiging aan de leiding te vermijden.

Riool verstopping verhelpen

De riolering is de leiding waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt grote problemen die normaliter niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is de beste oplossing. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping vinden. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en welke technieken nodig zijn. Camera inspectie wordt vaak toegepast om de obstructie vast te stellen.

Het negeren van een slecht doorlopend afvoer heeft vergaande effecten zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in het huis.

Ondergelopen kelder

Een fikse regenbui of opstopping in het hoofdriool kan leiden tot lekkage in de kelder. Omdat het hoofdriool de grote hoeveelheden water niet kan verwerken vormt er druk wat op den duur lekkage veroorzaakt. Is de kelder of souterrain overstroomd? Neem dan contact met ons op, onze specialisten zullen de kelder leegzuigen en de lekkages of opstopping meteen herstellen.

Keuken gootsteen verstopping verhelpen

Een opstopping in de gootsteen komt meestal voor doordat de diameter van de afvoerbuis van een gootsteen vaak smaller is dan die van een normale afvoerbuis. Dit houdt in dat een verstopping sneller kan optreden. U kunt dit probleem vaak zelf herstellen door een plopper te gebruiken en de zwanenhals te reinigen. Als dit de obstructie niet verhelpt, zullen wij u graag assisteren. Wij gaan dan proberen het te ontstoppen met een mechanische veer of andere middelen. Als u direct een ontstoppings expert nodig heeft en in Eindhoven woonachtig bent, neem dan direct contact op met ons op het tel:: 040-4567890

Toilet verstopping verhelpen

Het toilet wordt wellicht het vaakst gebruikt in de woning. Een dichtzittende toilet is bijzonder hinderlijk en een vies karwei om dit eigenhandig te herstellen. Een verstopte wc brengt ontzettend veel water en stank overlast met zich mee. Een startende opstopping is veelal zelf te verhelpen met afvoerontstoppingsmiddel of een plopper. Het is niet verstandig om met eigen gereedschap in de WC pot de opstopping weg te drukken. De kans op schade aan de WC pot of de afvoerbuis is ontzettend groot. Indien u de opstopping zelf niet kunt herstellen, bel dan onze loodgieter. Onze monteurs gebruiken de modernste technieken om razendsnel en vakkundig een verstopte WC op de lossen.

Doucheput verstopping verhelpen

De doucheput moet een grote hoeveelheid water lozen. Het is daarom van groot belang dat de doucheput niet verstopt raakt. Mits de afvoer verstopt raakt of slecht doorstroomt, zal de badkamer blank komen te staan. Obstructies in de doucheput komen regelmatig voor door de accumulatie van lichamelijke olie en haar. Het is heel problematisch om een verstopping te vermijden, gezien wat er in de douchegoot terechtkomt. Indien de verstopping niet met een ontstoppingsmiddel kan worden verholpen, is de beste oplossing ons te bellen. Wij gebruiken meerdere methoden om de opstopping uit de afvoer te halen.

js_loader
Heeft u een opstopping in het riool? Wacht niet af en bel ons meteen. Loodgieter Eindhoven is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Bel: 040-4567890