ONTSTOPPEN

ALS LOODGIETERSBEDRIJF EINDHOVEN BIEDEN WIJ U OOK:
INSTALLATIES | WATERLEIDING AANLEGGEN

LOODGIETER EINDHOVEN - ONTSTOPPING

UW LOODGIETER IN EINDHOVEN EN OMGEVING VOOR ONTSTOPPING VAN UW LEIDINGEN, INSTALLEREN VAN LEIDINGEN EN HET ONDERHOUD VAN DE LEIDINGEN. 

Ontstoppen van de leidingen door loodgieter Eindhoven

Als de gootsteen niet meer leegloopt of als het water langzaam weg loopt, is er sprake van een verstopping in uw afvoer. Als dit het geval is moet het ontstopt worden. Dit kan in de keuken bij de wasbak zijn of het toilet dat verstopt zit, maar het kan zo zijn dat u de doucheput moet ontstoppen. Eigenlijk alles waar water wegloopt het riool in, kan dit verstopt raken. Er kunnen dingen door de afvoer zijn gespoeld wat de opstopping veroorzaakt. Dit kunnen etensresten zijn, maar ook overmatig gebruik van toiletpapier. Alles wat doorgespoeld of weggespoeld wordt, kan een opstopping veroorzaken en hierdoor moet dus het riool ontstopt worden. 

In sommige gevallen kan het zo zijn dat dit gemakkelijk is en u dit zelf gemakkelijk kan verhelpen. Even met een ontstopper de blokkade proberen te verhelpen. Door middel van het vacuüm zuigen van een ontstopper, kunt u druk uitoefenen op de blokkade. Door beweging te krijgen in de blokkade kan de verstopping verholpen worden. Dit kan uit elkaar vallen en uiteindelijk toch de doorgang vinden richting het riool. Mocht u het zelf niet op kunnen lossen en geeft het ontstoppen niet het gewenste resultaat, geef het dan even de tijd. Het kan even duren voor het effect heeft, doordat er wel druk op staat, maar dit kan langzaam gaan. Als het na 24 uur nog niet verholpen is en u heeft nog steeds last van een verstopping, schakel dan zeker een professional in. U kunt hierbij ook last krijgen van een stinkende afvoer omdat er een ophoping van etensresten zit. Bij het toilet of in de douche kan dit resulteren dat het doucheputje stinkt of afvoer stinkt. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten, dus neem gerust contact met ons op. Wij zullen de problemen dat het doucheputje stinkt of de afvoer stinkt voor u oplossen.  

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

    Last van verstopte leidingen? Bel Loodgieter Eindhoven om u te helpen!

    Een totale verstopping is voor u zelf moeilijk op te lossen. Een totale verstopping van het riool kunt u het beste aan een ervaren loodgieter overlaten. Hierbij wordt het gehele leidingswerk uit elkaar gehaald en dit wordt zorgvuldig gereinigd, zodat er niet snel weer een opstopping ontstaat. Het is ook mogelijk dat de verstopping niet bij u zelf in huis zit, maar dat het in de gemeenschappelijke leidingen zit. Dit checkt de loodgieter natuurlijk ook voor u. Dit kunt u eventueel zelf ook controleren door bij het erfscheidingsputje te controleren. Als deze put leeg is, dan is het verstoppingsprobleem bij u zelf. Als dit putje toch vol is, dan kunt u ervanuit gaan dat het probleem in de riolering van de gemeente ligt. 

    De meeste verstoppingen komen voor bij een wasmachine, de gootsteen, het doucheputje, afvoer van het bad of bij de vaatwasser. Bij een verstopping wordt de afvoer geblokkeerd waardoor het afvalwater niet weg kan stromen. Bij het ontstoppen kan het nodig zijn om de gehele afvoer te reinigen. Dit betekent dat alle leidingen uit elkaar gehaald worden en deze worden grondig gereinigd. Als het gaat om een kleine verstopping kan deze ook makkelijker opgelost worden. Dit kunt u eerst zelf proberen en mocht dit niet lukken, kunt u altijd hulp inschakelen van Loodgieter Eindhoven.  

    Loodgieter Eindhoven gasfornuis aansluiten

    HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST