loodgieter eindhoven logo

24/7 spoed diensten

Onze overige diensten
Dag en nacht beschikbaar

Maak een afspraak

040-123456
Wij komen bij u in Eindhoven

De spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.

Een kleine groep spoedmonteurs staat bij ons 24/7 voor u klaar. Onze standplaats is Eindhoven en komen ook in Vlokhoven, Biezenkuilen, Aanschot, Gennep, ’t Hofke, Welschap, Acht, Sliffert, Heistraat, Muggenhol. Daardoor kunnen onze experts veelal binnen één uur* voor uw deur staan.

Bent u ondernemer of eigenaar van een hotel en/of eetgelegenheid, dan assisteren graag.

Kritieke lekkage of verstopte leiding

De vloer staat onder water of er komt water uit een wand druipen, dan is de kans aanzienlijk dat u een flinke vocht probleem heeft in huis. Wacht niet langer en contacteer onmiddellijk met de loodgieter. Daarnaast is het aan te raden om de hoofdwater kraan direct dicht te doen. Deze kraan zit veelal in de meterkast. Tevens voor sanitaire problemen die onmiddellijk attentie behoeven staat loodgieter Eindhoven voor u klaar. Schakel rechtstreeks met de monteur in Eindhoven op telnummer: 040-123456

Gebarsten waterleidingen

Leidingwerk met een langzame doorstroming kunnen op elk willekeurig moment barsten. Door de druk die in de (water)leiding ontstaat komt er een uitbundige hoeveelheid water los. Schrik niet en raak bovenal niet in paniek. Ga zo snel mogelijk naar de waterkraan en sluit deze af. Bel daarna met loodgieter Eindhoven om het probleem 24/7 te herstellen. Telefoon: 040-123456. Loodgieter Eindhoven werken vanaf Eindhoven en komen direct bij u in de buurt van Vlokhoven, Biezenkuilen, Aanschot, Gennep, ’t Hofke, Welschap, Acht, Sliffert, Heistraat, Muggenhol.

*1 uur bij u op locatie is geen vrijwaring en kan sterk variëren, afhankelijk van de loodgieter die op het moment beschikbaar is.

Lekkage of ernstige verstopping? wij staan altijd voor u klaar!