loodgieter eindhoven

Onmiddellijk een loodgieter nodig?

Diensten
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken bij u in de buurt

De loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijvoorbeeld een enorme obstructie in het riool, kritieke lekkage aan de riolering en een gesprongen waterleiding.

Een selectieve groep loodgieters in Eindhoven staan dag en nacht tot uw beschikking. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en wij komen ook naar Vlokhoven, Biezenkuilen, Aanschot. Hierdoor kunnen we vaak binnen enkele uren* voor uw deur staan.

Bent u ondernemer of uitbater van een hotel of restaurant, dan assisteren onze loodgieters u graag verder.

Ernstige lek of verstopte leiding

De vloer staat vol met water of er komt water uit een wand druipen, dan is de kans groot dat u een enorme vocht probleem heeft in huis. Wacht niet af en schakel meteen met de loodgieter Eindhoven. Bovendien is het raadzaam om de hoofdwater kraan direct af te sluiten. Deze zit doorgaans in de meterkast. Ook voor sanitaire problemen dat nu aandacht vergen staan we voor u klaar. Schakel regelrecht met de technicus in Eindhoven op nummer: 040-4567890

Gesprongen (water) leidingen

Leidingwerk met een minimale doorstroming kunnen op ieder moment springen. Door de druk die in de leiding zit komt er een uitbundige hoeveelheid water los. Schrik niet en raak vooral niet in paniek. Ga meteen naar de hoofd waterkraan en draai deze dicht. Bel naderhand met een van onze monteurs om het probleem 24/7 te verhelpen. Contacteer: 040-4567890. Wij werken vanuit Eindhoven en komen met genoegen bij u langs in Vlokhoven, Biezenkuilen, Aanschot, Gennep, ’t Hofke, Welschap, Acht, Sliffert, Heistraat, Muggenhol.

*Één uur bij u op locatie is geen vrijwaring en kan hevig schommelen door de op dat moment beschikbare monteur.

Heeft u last van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze monteur!