loodgieter eindhoven

Onmiddellijk een loodgieter nodig?

Andere diensten
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen bij u in Eindhoven

De spoeddienst is speciaal gericht op de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijvoorbeeld een enorme obstructie in het riool, kritieke lekkage aan de riolering en een gesprongen waterleiding.

Een selectieve groep loodgieters in Eindhoven staan dag en nacht tot uw beschikking. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en wij komen ook naar Vlokhoven, Biezenkuilen, Aanschot. Daardoor kunnen we vaak binnen enkele uren* voor uw deur staan.

Bent u ondernemer of uitbater van een hotel en/of restaurant, dan assisteren onze loodgieters u graag verder.

Ernstige lekkage of verstopping

De vloer staat vol met water of er komt water uit een wand druipen, dan is de kans groot dat u een enorme vocht probleem heeft in huis. Wacht niet langer en schakel meteen met de loodgieter. Tevens is het raadzaam om de hoofdwater kraan direct af te sluiten. Deze kraan zit doorgaans in de meterkast. Ook voor sanitaire problemen dat onmiddellijk aandacht vergen staan we voor u klaar. Bel regelrecht met de technicus in Eindhoven op nummer: 040-4567890

Gebarsten (water) leidingen

Leidingen met een langzame doorstroming kunnen op ieder moment springen. Door de waterdruk die in de pijpleiding zit komt er een uitbundige hoeveelheid water los. Deins niet terug en raak vooral niet in paniek. Ga meteen naar de hoofd waterkraan en draai deze dicht. Bel naderhand met een van onze monteurs om het probleem dag en nacht te verhelpen. Contacteer: 040-4567890. Wij werken vanaf Eindhoven en komen graag bij u langs in Vlokhoven, Biezenkuilen, Aanschot, Gennep, ’t Hofke, Welschap, Acht, Sliffert, Heistraat, Muggenhol.

*Één uur bij u op locatie is geen vrijwaring en kan fors wisselen door de beschikbaarheid van de monteur.

Last van lekkages of een serieuze verstopping? Bel onze monteur!