loodgieter eindhoven

Loodgieter Zwijnsbergen

Andere diensten
Riool verstopt Zwijnsbergen
js_loader
24/7 tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken bij u in Zwijnsbergen
spoedservice Zwijnsbergen
Loodgieter in Zwijnsbergen nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoerleiding

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Doorgaans kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om de loodgieter in te schakelen. Wij herstellen vlot en kundig de verstopte afvoer. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping dringend is, neem dan meteen contact met onze monteurs op.

Lekkages herstellen

Een waterlekkage in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan veroorzaken en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een redelijke last zijn voor het dagelijkse leven. Het is daarom van groot belang om gelijk actie te ondernemen zodra je een waterlekkage in huis ziet.

Herstellen lekkage aan het dak

Een daklekkage is veelal een dure en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en bekwaamheid om elk soort daklek te lokaliseren en te repareren. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of aangetast hout. Indien noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Hardnekkige verstopping in het riool verhelpen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme problemen, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de beste keuze. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het vinden van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopte afvoer te herkennen.
riool inspectie met camera Zwijnsbergen

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoer heeft vergaande effecten bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming regelt dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo goed en rendabel mogelijk draait. Loodgieter Zwijnsbergen ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler taken. Een goed onderhouden en geavanceerde boiler is efficienter en bied naast een flinke besparing op de energieafrekening ook wooncomfort en warmte in uw woning.

Direct een expert nodig?

Onze spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de meest dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Lekkages of ernstige verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.