loodgieter eindhoven

Loodgieter Zittard

Onze andere diensten
Riool verstopt Zittard
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
spoedservice Zittard
Loodgieter in Zittard nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u een verstopte afvoer in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval veelal zelf herstellen. Zo niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Zittard. Onze loodgieters kunnen de verstopping snel en kundig herstellen. Een opstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Mede daardoor zijn onze loodgieters dag en nacht, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Waterlekkage gevonden in de woning

Waterlekkages in de woning kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je huis kan aandoen en hoge reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor de groei van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan hierdoor een impact op je dagelijkse routine vormen. Daarom is het van aanzienlijk belang om vandaag actie te ondernemen zodra je een waterlek in de woning opmerkt. Het is belangrijk om vlug te optreden om verdere afbreuk en problemen te voorkomen.

Daklekkage herstellen

Een daklekkage is doorgaans een tijdrovende en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise onder de riem om iedere mogelijke lekkage op het dak te traceren en op te lossen. Ook kunnen zij u adviseren over hun ontdekking zoals waterschade, schimmel of afbrokkelend houtwerk. Bovendien kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en repareren indien dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze offerte aan.

Verstopping in het rioleringssysteem herstellen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme ellende, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het ontdekken van de opstopping het eerste is wat de loodgieter Zittard gaat doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopte afvoer te identificeren.
riool inspectie met camera Zittard

Het niet herstellen van een verstopt rioolbuis heeft strekkende effecten bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw verblijf.

CV installatie

De centrale verwarming regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de boiler zo optimaal en productief mogelijk draait. Loodgieter Zittard ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler taken. Een klasse verzorgde en moderne boiler is sterker en geeft naast een fikse besparing op de energieafrekening ook comfort en warmte in het huis.

Direct een loodgieter inschakelen

Onze spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Heeft u last van lekkages of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze monteur!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.