loodgieter eindhoven

Loodgieter Zes Gehuchten

Diensten
Riool verstopt Zes Gehuchten
js_loader
24/7 bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Zes Gehuchten
Snel een loodgieter in Zes Gehuchten nodig?
040-4567890​

Verhelpen verstopte afvoerleiding

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Vaak kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter te contacteren. Onze loodgieters herstellen snel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping urgent is, neem dan onmiddellijk contact met onze loodgieters op.

Hinder van waterlekkage in de woning

Een waterlekkage in de woning is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen leidt het afbreuk aan de woning en prijzige reparaties, echter in het akelige geval veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Kortom, een lekkage is een aanslag op uw dagelijks leven. Zodra u een waterlek in uw woning vindt, is het zeer belangrijk om direct actie te ondernemen.

Lekkage aan het dak herstellen

Een daklekkage is veelal een dure en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de kennis en vakkundigheid om elk soort daklekkage op te sporen en te fixen. Onze dakdekkers kunnen ook adviseren over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of verrot houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Riolering ontstoppen

Het riool is de afvoer waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme sores, die vaak niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de beste keuze. Het riool is dermate lang dat het vinden van de obstructie het eerste is wat de monteur zal doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de verstopte afvoer te vinden.
riool inspectie met camera Zes Gehuchten

Het negeren van een verstopt afvoer heeft strekkende gevolgen zoals leidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioolsysteem in uw huis.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in Zes Gehuchten zal u graag helpen met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, top onderhouden cv-ketel is efficiënter en geeft daarnaast een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, woonplezier en warmte in het verblijf.

Meteen een expert inschakelen

De spoeddienst is speciaal gericht op de hoogst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een enorme obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Lekken of grote verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.