loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Zes Gehuchten

Onze overige diensten
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Zes Gehuchten
Wij werken in de volgende gebieden
Snel een loodgieter in Zes Gehuchten nodig?
040-123456​

Heeft u last van een geblokkeerde afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Doorgaans kunt u dit probleem zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het slim om loodgieter Zes Gehuchten te contacteren. Loodgieter Zes Gehuchten verhelpen vlot en vakkundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, neem dan vandaag contact met onze loodgieters op.

Last van lekkages?

Een daklekkage is veelal een kostbare en langdurige reparatie. Onze dakdekkers hebben de kennis en bekwaamheid om elk soort daklekkage op te sporen en te fixen. Onze dakdekkers kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Indien noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en reparatie van loodwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool ontstoppen

De riolering is de leiding waar alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is de betere oplossing. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding opsporen. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en welke instrumenten nodig is. Camera inspectie wordt vaak gebruikt om de obstructie te herkennen.

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw huis.

CV systemen

De cv regelt dat uw woning verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de centrale verwarming zo goed en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Zes Gehuchten helpt u graag bij alle voorkomende centrale verwarming klussen. Een goed onderhouden en moderne ketel is efficienter en geeft naast een fikse besparing op de energierekening ook plezier en warmte in het huis.

24/7 nood loodgieter

Onze spoedservice is speciaal opgericht voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.

js_loader
Heeft u last van lekkages of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze monteur!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt doorgaans verstoppingen. Verstoppingen en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn de de hoofdzakelijke werkzaamheden. Bovendien voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijv. uw CV installatie.

Antwoord: Wij werken vanuit Zes Gehuchten helpen u graag.

Antwoord: nood diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen hebben een toeslag op het normale tarief. Onze loodgieter kan u vaak per telefoon een tariefmatige inschatting maken voor de klus.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen elk jaar tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: makkelijke verstoppingen zijn vaak zelf goed te verhelpen door het gebruik van een plopper. Dit om onnodige uitgaven aan de loodgieter te voorkomen. Indien de obstructie dieper zit of stevig is dan belt u onze ontstoppingsmonteur.