loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Zes Gehuchten

Onze overige diensten
js_loader
24/7 dienstbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Zes Gehuchten
Wij werken in de volgende gebieden
Snel een loodgieter in Zes Gehuchten nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte riolering in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem meestal zelf herstellen. Zo niet, dan moet u een loodgieter contacteren uit Zes Gehuchten. Loodgieter Zes Gehuchten zullen de verstopping snel en vakkundig oplossen. Een opstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Vandaar zijn onze loodgieters 24/7 beschikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, bel ons.

Last van lekkages?

Lekkages aan het dak is vaak een langdurige en dure reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om iedere denkbare lekkage aan het dak op te sporen en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u adviseren over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of aangetast framewerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren indien dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool ontstoppen

De riolering is de leiding waar iedere afvoer samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen, die vaak niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het riool is zodanig lang dat het vaststellen van de obstructie het eerste is wat de loodgieter zal doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de obstructie te vinden.

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw huis.

CV systemen

De cv regelt dat uw woning verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de centrale verwarming zo goed en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Zes Gehuchten helpt u graag bij alle voorkomende centrale verwarming opdrachten. Een goed onderhouden en moderne ketel is efficienter en geeft naast een fikse besparing op de energierekening ook comfort en warmte in de woning.

Onmiddellijk een nood loodgieter nodig?

Onze spoedservice is speciaal opgericht voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.

js_loader
Lekkages of omvangrijke verstopping? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt doorgaans verstoppingen. Verstoppingen en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn enkele van de hoofdzakelijke werkzaamheden. Bovendien voert een loodgieter ook onderhoud uit aan b.v. uw CV installatie.

Antwoord: Wij werken vanuit Zes Gehuchten helpen u graag.

Antwoord: Voor opdrachten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden verricht, wordt een toeslag gerekend bovenop het reguliere uurtarief. Meestal kan onze monteur u een telefonisch inschatting geven van de kosten voor de uit te voeren opdracht.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen elk jaar tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: makkelijke verstoppingen zijn vaak zelf goed te verhelpen door het gebruik van een plopper. Dit om onnodige uitgaven aan de loodgieter te voorkomen. Indien de obstructie dieper zit of stevig is dan belt u onze ontstoppingsmonteur.