loodgieter eindhoven

Loodgieter Zandoerle

Andere diensten
Riool verstopt Zandoerle
js_loader
24/7 tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw locatie
spoedservice Zandoerle
Met spoed een loodgieter in Zandoerle nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoerleiding

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? Menigmaal kunt u het probleemgeval zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter Zandoerle in te schakelen. Loodgieter Zandoerle herstellen pijlsnel en kundig de dichte afvoer. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lek in de badkamer oplossen

Een waterlekkages in de woning is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het schade aan de woning en hoge reparaties, niettemin in het akelige geval veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lek is een aanslag op uw dagelijks leven. Zodra u een lekkage in uw huis geconstateerd, is het enorm belangrijk om direct actie te ondernemen.

Daklekkage verhelpen

Een daklekkage is veelal een tijdrovende en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid meegenomen om iedere denkbare lekkage aan het dak te traceren en op te lossen. Tevens kunnen zij u recommanderen over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of waterdoordrongen timmerwerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen wanneer noodzakelijk. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Afvoer naar het riool verstopt

De riolering is de afvoer waar alle rioolbuizen op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is raadzaam. De riolering is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de opstopping vinden. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor instrumenten nodig is. Camera inspectie wordt vaak gebruikt om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Zandoerle

Het niet herstellen van een slecht doorlopend rioolbuis heeft strekkende effecten zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw verblijf.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw boiler zo optimaal en productief mogelijk draait. Loodgieter Zandoerle ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler werkzaamheden. Een top onderhouden en moderne cv ketel is sterker en bied naast een fikse besparing op de energieafrekening ook wooncomfort en warmte in het woonhuis.

Meteen een expert inzetten

Onze spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grote afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Hinder van lekkage of een serieuze verstopte leiding? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.