loodgieter eindhoven

Loodgieter Wolfswinkel

Diensten
Riool verstopt Wolfswinkel
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen bij u in Wolfswinkel
spoedservice Wolfswinkel
Snel een loodgieter in Wolfswinkel nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoerleiding

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoer in de douche, badkamer, keuken of toilet? Menigmaal kunt u dit probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om ons te bellen. Onze loodgieters herstellen pijlsnel en vakkundig de verstopte leiding. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Mits de ontstoppen spoedeisend is, neem dan vandaag contact met onze loodgieters op.

Lekkage gevonden in huis?

Een waterlek in huis kan zeer hinderlijk zijn, omdat het niet alleen schade aan de woning kan aandoen en prijzige reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook kan resulteren tot de toename van schimmels die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een redelijke overlast zijn voor het dagelijkse leven. Vandaar is het van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer een waterlek in huis wordt gevonden.

Daklekkage verhelpen

Lekkage aan het dak is meestal een tijdrovende en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid meegenomen om iedere denkbare lekken aan het dak op te sporen en op te lossen. Tevens kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of waterdoordrongen timmerwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen wanneer noodzakelijk. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool ontstoppen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote ellende, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het vinden van de opstopping het eerste is wat de loodgieter zal doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de opstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Wolfswinkel

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals leidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het verlamt ook het gehele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woning verwarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de boiler zo optimaal en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Wolfswinkel helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler taken. Een top verzorgde en geavanceerde ketel is in topconditie en geeft naast een fikse besparing op de energierekening ook woonplezier en warmte in het verblijf.

Nu een monteur nodig?

De spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de meest dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Heeft u last van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.