loodgieter eindhoven

Loodgieter Wolfshoek

Werkzaamheden
Riool verstopt Wolfshoek
js_loader
24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice Wolfshoek
Snel een loodgieter in Wolfshoek nodig?
040-4567890​

Verhelpen verstopte afvoer

Heeft u een verstopte riolering in de douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval vaak zelf verhelpen. Zo niet, dan is het aan te raden de loodgieter bellen uit Wolfshoek. Wij zullen de verstopping razendsnel en kundig verhelpen. Een opstopping komt immers op de meest onaangename en gekke momenten voor. Daardoor zijn wij 24/7 beschikbaar. Mits de verstopping urgent is, neem dan meteen contact met ons op.

Lekkage ontdekt in huis

Een waterlekkage in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je huis kan teweegbrengen en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een waterlekkage kan een behoorlijke last zijn voor je woongenot. Het is dus van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lekkage in het woonhuis ziet.

Overlast van waterlekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is doorgaans een tijdrovende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid in huis om elke denkbare lekkages aan het dak te traceren en te herstellen. Ook kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of waterdoordrongen timmerwerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen wanneer dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Afvoer naar het riool verstopt

Het riool is de leiding waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problematiek, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het riool is zodanig lang dat het opsporen van de opstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Wolfshoek

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van de woning.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de centrale verwarming zo goed en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Wolfshoek ondersteund u graag bij alle voorkomende centrale verwarming taken. Een klasse verzorgde en geavanceerde cv ketel is efficienter en geeft naast een flinke besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in het huis.

Meteen een spoed loodgieter nodig?

De loodgieter spoeddienst is speciaal gericht op de hoogst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een grootschalige verstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan het riool en een gesprongen leiding.
Lekken of vervelende verstopping? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.