loodgieter eindhoven

Loodgieter Wintelre

Onze andere diensten
Riool verstopt Wintelre
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij komen bij u in Wintelre
spoedservice Wintelre
Snel een loodgieter in Wintelre nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte leiding

Heeft u last van een geblokkeerde afvoer in de badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het slim om ons te bellen. Loodgieter Wintelre herstellen pijlsnel en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Als de ontstoppen spoedeisend is, neem dan direct contact met onze loodgieters op.

Last van lekkage in de woning?

Een lekkage in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan teweegbrengen en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke last zijn voor je woongenot. Het is daardoor van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra je een lekkage in huis vind.

Verhelpen lekkage in het dak

Een daklekkage is veelal een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de expertise en deskundigheid om elk gebruikelijk daklek op te sporen en te herstellen. Zij kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of verrot hout. Indien nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van loodwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat loodgieter Wintelre voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Dichte de riolering herstellen

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problematiek, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vaststellen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter zal doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Wintelre

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft strekkende effecten zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in het huis.

Centrale Verwarming

De cv zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat uw boiler zo goed en winstgevend mogelijk draait. Loodgieter Wintelre ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler werkzaamheden. Een top verzorgde en moderne ketel is in topconditie en geeft naast een fikse besparing op de energieafrekening ook wooncomfort en warmte in uw woning.

Nu een spoed loodgieter nodig?

De spoedservice is speciaal ontworpen voor de meest urgente loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Last van lekkage of een serieuze verstopte leiding? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.