loodgieter eindhoven

Loodgieter Wilhelminadorp

Onze andere diensten
Riool verstopt Wilhelminadorp
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken bij u in Wilhelminadorp
spoedservice Wilhelminadorp
Met spoed een loodgieter in Wilhelminadorp nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u een verstopte afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval veelal zelf oplossen. Lukt dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter bellen uit Wilhelminadorp. Onze loodgieters kunnen de verstopte leiding snel en vakkundig oplossen. Een opstopping komt pertinent op de meest onaangename en gekke tijden voor. Daarom zijn wij dag en nacht, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopte pijpleiding dringend is, bel de loodgieter.

Waterlekkage in de badkamer herstellen

Een lekkage in de woning is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je woning kan veroorzaken en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een redelijke hinder zijn voor het dagelijkse leven. Het is daarom van groot belang om direct actie te ondernemen zodra je een waterlekkage in de woning ziet.

Daklekkage oplossen

Lekkage aan het dak is veelal een kostbare en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en competentie om elk type daklek te vinden en te fixen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Indien nodig kunnen loodgieter Wilhelminadorp ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat loodgieter Wilhelminadorp voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Afvoerleiding naar de riolering verstopt

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is raadzaam. De riolering is zo lang dat het eerste wat de technicus zal doen is de opstopping lokaliseren. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt vaak gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Wilhelminadorp

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert ook het hele rioolsysteem van de woning.

CV systemen

De cv regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de boiler zo goed en rendabel mogelijk draait. Loodgieter Wilhelminadorp ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler opdrachten. Een klasse verzorgde en moderne boiler is sterker en bied naast een fikse besparing in energiekosten ook wooncomfort en warmte in het woonhuis.

24 uur monteur - onze monteurs zijn dienstbaar

Onze spoed loodgieterdienst is speciaal ontworpen voor de uiterst urgente loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Heeft u last van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze monteur!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.