loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Welschap

Werkzaamheden
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter Welschap
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
Snel een loodgieter in Welschap nodig?
040-123456​

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Menigmaal kunt u het probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter Welschap te bellen. Onze loodgieters verhelpen razendsnel en kundig de dichte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Last van lekkage?

Een daklekkage is doorgaans een dure en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en bekwaamheid om elk soort daklekkage op te sporen en te repareren. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Mits nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan..

Riool verstopping verhelpen

Het riool is de hoofdleiding waarop alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden. Het riool is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding vinden. De monteur zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en welke instrumenten nodig is. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de obstructie te herkennen.

Het negeren van een verstopt riool heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in uw verblijf.

CV installatie

De cv regelt dat uw woning verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de boiler zo optimaal en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Welschap ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler klussen. Een goed onderhouden en moderne ketel is efficienter en geeft naast een fikse besparing in energiekosten ook wooncomfort en warmte in het huis.

Nu een loodgieter nodig?

Onze spoeddienst is speciaal opgericht voor de meest dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

js_loader
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze loodgieter!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan rioleringen en leidingwerk. Vooral verstopte afvoeren en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn de hoofdwerkzaamheden. Bovendien voert de loodgieter ook onderhoud aan onder andere de centrale verwarming.

Antwoord: Wij rijden vanuit Welschap en komen graag bij u langs in Sliffert, Heistraat, Muggenhol, Biezenkuilen, Achtsehoek.

Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekend of op feestdagen hebben een toeslag op het normale tarief. Onze loodgieter kan u meestal per telefoon een prijsschatting maken voor de klus.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan verschillen tussen elk jaar tot 2 of 3 jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen kunnen doorgaans zelf worden verholpen met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit voorkomt extra kosten voor de ontstoppingsmonteur. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is, contacteer onze ontstoppingsmonteur.