loodgieter eindhoven

Loodgieter Welschap

Onze overige diensten
Riool verstopt Welschap
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
spoedservice Welschap
Loodgieter Welschap, bel nu!
040-4567890​

Dichte afvoer gangbaar maken

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf herstellen. Zo niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Welschap. Wij zullen de verstopte leiding vlot en kundig oplossen. Een opstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Als de verstopping dringend is, bel de loodgieter.

Last van lekkage in de woning?

Een waterlekkage in huis is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan het huis en prijzige reparaties kan teweegbrengen, maar in het ellendige geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een werkelijke belemmering zijn voor het dagelijks leven. Daarom is het van wezenlijk belang om acuut actie te ondernemen wanneer een waterlekkage in huis wordt ontdekt.

Verhelpen lekkage in het dak

Lekkages aan het dak is veelal een slepende en kostbare reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de kennis en expertise onder de riem om iedere denkbare lekkages aan het dak te vinden en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u adviseren over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of rottend timmerwerk. Zowel kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren als dit nodig is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Afvoer naar het rioleringssysteem verstopt

Het riool is de hoofdleiding waar alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is de beste oplossing. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping traceren. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt veel gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Welschap

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert ook het gehele rioolsysteem van het huis.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van uw woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter Welschap helpt graag met al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een moderne, top onderhouden cv-ketel is efficiënter en geeft daarnaast een flinke besparing op de verwarmingskosten, wooncomfort en warmte in uw woning.

Direct een spoed monteur nodig?

De loodgieter spoed dienst is speciaal bedoeld voor de meest dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan een enorme obstructie in het riool, kritieke lekkage aan de afvoer en een gebarsten (water) leiding.
Lekkage of serieuze verstopte leiding? wij staan dag en nacht voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.