loodgieter eindhoven

Loodgieter Waalre

Onze overige diensten
Riool verstopt Waalre
js_loader
24/7 tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Waalre
Snel een loodgieter in Waalre nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u een dichte riolering in uw douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem veelal zelf verhelpen. Wil dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Waalre. Wij zullen de verstopping vlot en kundig fixen. Een verstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Mede daardoor zijn wij dag en nacht beschikbaar. Als de verstopping dringend is, bel ons.

Last van waterlekkage in huis?

Een waterlekkage in huis is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan het verblijf en hoge herstelkosten kan teweegbrengen, desalniettemin in het akeligste geval ook kan resulteren tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lek kan een echte belemmering zijn voor het woonplezier. Daardoor is het van wezenlijk belang om direct actie te ondernemen wanneer een waterlekkage in huis wordt gevonden.

Daklekkage verhelpen

Lekkage aan het dak is regelmatig een kostbare en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en vakkundigheid om elk gebruikelijk lekkage te lokaliseren en te herstellen. Zij kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Indien nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat loodgieter Waalre voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Verstopping in het rioleringssysteem verwijderen

De riolering is de afvoer waar alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die veelal niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is verstandig. De riolering is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping vinden. De loodgieter zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en welke technieken nodig is. Camera onderzoek wordt meestal toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Waalre

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het verlamt ook het hele afvoersysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw cv zo goed en profijtelijk mogelijk draait. Loodgieter Waalre helpt u graag bij alle veel voorkomende cv taken. Een goed onderhouden en geavanceerde boiler is efficienter en geeft naast een flinke besparing in stookkosten ook comfort en warmte in uw woning.

Nu een monteur nodig? Neem contact op.

Onze spoeddienst is expliciet gericht op de uiterst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Bijvoorbeeld een grote opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan de afvoer en een gesprongen (water) leiding.
Last van lekkage of een grote verstopping? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.