loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Vossenhol

Overige diensten
js_loader
Altijd bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Vossenhol
Wij werken bij u in Vossenhol
Loodgieter Vossenhol nodig?
040-123456​

Heeft u last van een verstopte afvoer in de toilet, keuken, douche of badkamer? Veelal kunt u het probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Vossenhol in te schakelen. Loodgieter Vossenhol herstellen razendsnel en kundig de dichte pijpleiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de ontstoppen dringend is, neem dan direct contact met ons op.

Overlast door lekkage?

Een daklekkage is normaal gesproken een langdurige en kostbare reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid meegenomen om iedere denkbare lekkages aan het dak te vinden en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of rottend timmerwerk. Zowel kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en repareren wanneer dit nodig is. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool verstopping oplossen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme ellende, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het opsporen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Vossenhol zal doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de verstopte afvoer te identificeren.

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en nare luchtjes. Het verlamt ook het hele rioleringssysteem van het huis.

Centrale Verwarming systemen

De CV ketel zorgt voor de verwarming van het huis. Het is van groot belang dat de centrale verwarming zo krachtig en slim mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Vossenhol helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een moderne, top onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft bovendien een fikse besparing op de stookkosten, woonplezier en warmte in de woning.

24/7 spoed diensten

De spoeddienst is expliciet bedoeld voor de hoogst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijvoorbeeld een grootschalige verstopping in het riool, ernstige lekkage aan het riool en een gesprongen leiding.

js_loader
Last van lekkages of een ernstige verstopping? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt meestal verstoppingen. Verstopte leidingen en het installeren van nieuwe leidingen zijn de de hoofdzakelijke werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld uw centrale verwarming.

Antwoord: wij rijden vanuit Vossenhol en helpen u graag in Driehoek, Hooidonk, Bokt, Ekkersrijt, Heuvel

Antwoord: Voor werkzaamheden die ’s nachts, tijdens het weekend en/of op feestdagen worden uitgevoerd, wordt een toeslag gerekend bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze expert u een telefonisch inschatting geven voor het tarief voor de uit te voeren opdracht.

Antwoord: veelal wordt een standaard onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan verschillen tussen elk jaar tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen kunnen vaak zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt onnodige uitgaven aan de monteur. Als de verstopping dieper zit of koppig is, neem contact op met onze monteur.