loodgieter eindhoven

Loodgieter Vossenhol

Diensten
Riool verstopt Vossenhol
js_loader
Altijd bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Vossenhol
Loodgieter Vossenhol, bel nu!
040-4567890​

Verhelpen dicht geraakte leiding

Heeft u een verstopte afvoer in de toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem normaliter zelf oplossen. Lukt dit niet, dan is het raadzaam de loodgieter contacteren uit Vossenhol. Loodgieter Vossenhol zullen de verstopte leiding snel en vakkundig fixen. Een verstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar. Mits de verstopte riolering urgent is, bel ons.

Lekkages verhelpen

Een lekkage in huis is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen leidt het schade aan de woning en hoge reparatiekosten, niettemin in het ergste situatie veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Kortom, een lek is een aanslag op uw dagelijks leven. Zodra u een lek in uw huis vindt, is het enorm belangrijk om direct actie te ondernemen.

Overlast van waterlekkage in het dak

Een daklekkage is regelmatig een dure en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en bekwaamheid om elk type daklekkage te lokaliseren en te repareren. Onze dakdekkers kunnen u ook adviseren over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of vergaan houtwerk. Mits nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan..

Hardnekkige verstopping in de riolering verwijderen

De riolering is de hoofdleiding waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die normaliter niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden. De riolering is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke apparatuur nodig zijn. Camera onderzoek wordt veel toegepast om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Vossenhol

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft strekkende gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioleringssysteem in uw huis.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo krachtig en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Vossenhol helpt u graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en biedt tevens een fikse besparing op de stookkosten, plezier en warmte in het woonhuis.

Direct een monteur inschakelen

De spoedservice is exclusief ontworpen voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Lekkages of serieuze verstopte leiding? wij staan 24/7 voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.