loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Voldijn

Werkzaamheden
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Voldijn
Wij zijn direct ter plaatse op uw locatie
Direct een loodgieter in Voldijn nodig?
040-123456​

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter te contacteren. Wij verhelpen pijlsnel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopping komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen urgent is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Overlast door lekkages?

Een daklekkage is veelal een tijdrovende en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de ervaring en expertise onder de riem om elke soort lekkages aan het dak op te sporen en te verhelpen. Tevens kunnen onze dakdekkers u recommanderen over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of afbrokkelend timmerwerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen indien dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze offerte aan.

Riool afvoer ontstoppen

De riolering is de leiding waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de beste keuze. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het ontdekken van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Voldijn zal doen. Vervolgens zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopte afvoer te herkennen.

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het stokt ook het hele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De cv regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo optimaal en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Voldijn ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler reparaties. Een correct verzorgde en moderne cv ketel is efficienter en geeft naast een flinke besparing in stookkosten ook wooncomfort en warmte in uw woning.

Nu een spoed loodgieter nodig?

De spoeddienst is speciaal bedoeld voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een grote obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen (water) leiding.

js_loader
Hinder van lekkages of een grote verstopping? Bel onze monteur!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het installeren van nieuwe leidingen zijn de de voornaamste klussen. Tevens verricht een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld uw CV installatie.

Antwoord: Wij komen uit Voldijn en komen graag bij u langs.

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, tijdens het weekeinde of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het normale tarief. Vaak kan onze expert u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: veelal wordt een standaard onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: makkelijke verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door de inzet van een plopper. Dit om onnodige uitgaven aan de loodgieter te voorkomen. Als de obstructie dieper zit of hardnekkig is dan neemt u contact op met onze monteur.