loodgieter eindhoven

Loodgieter Voldijn

Onze overige diensten
Riool verstopt Voldijn
js_loader
24/7 tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen in de volgende regio‘s
spoedservice Voldijn
Met spoed een loodgieter in Voldijn nodig?
040-4567890​

Oplossen dichte leiding

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem normaliter zelf herstellen. Lukt dit niet, dan is het raadzaam de loodgieter contacteren uit Voldijn. Loodgieter Voldijn kunnen de verstopte leiding snel en vakkundig ontstoppen. Een verstopte leiding komt immers op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Daarom zijn onze loodgieters 24/7 beschikbaar. Mits de verstopte leiding spoedeisend is, bel de loodgieter Voldijn.

Lekkages oplossen

Een lekkages in huis is een onaangename situatie die niet alleen schade aan het huis en hoge herstelkosten kan teweegbrengen, echter in het slechtste geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lek kan een werkelijke belemmering zijn voor het dagelijks leven. Vandaar is het van cruciaal belang om meteen actie te ondernemen wanneer een lekkage in huis wordt gevonden.

Daklekkage herstellen

Een daklekkage is vaak een tijdrovende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise in huis om iedere soort lekkages op het dak op te sporen en te herstellen. Daarnaast kunnen onze dakdekkers u recommanderen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of rottend timmerwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen als dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Verstopte de riolering herstellen

De riolering is de leiding waar iedere afvoer samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote sores, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het vaststellen van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt doorgaans gebruikt om de verstopte rioolbuis te identificeren.
riool inspectie met camera Voldijn

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het verlamt ook het hele rioolsysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming zorgt voor de verwarming van het huis. Het is van wezenlijk belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter Voldijn helpt u graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, top onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt tevens een fikse besparing op de energiekosten, comfort en warmte in uw woning.

24 uur loodgieter - wij zijn dienstbaar

De spoeddienst is specifiek bedoeld voor de uiterst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Bijv. een grote opstopping in het riool, kritieke lekkages aan de riolering en een gesprongen (water) leiding.
Hinder van lekkages of een grote verstopte leiding? Bel loodgieter Voldijn!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.