loodgieter eindhoven

Loodgieter Vlokhoven

Diensten
Riool verstopt Vlokhoven
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw adres
spoedservice Vlokhoven
Snel een loodgieter in Vlokhoven nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u een dichte afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleem doorgaans zelf herstellen. Lukt dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Vlokhoven. Wij kunnen de verstopping razendsnel en vakkundig fixen. Een opstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Zodoende zijn onze loodgieters 24/7, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Indien de verstopte afvoer dringend is, bel ons.

Lekkage oplossen

Een lekkage in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan het verblijf en hoge reparatiekosten kan veroorzaken, maar in het akeligste geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lek kan een werkelijke belemmering zijn voor het woongenot. Daarom is het van onmisbaar belang om acuut actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt ontdekt.

waterlekkage aan het dak herstellen

Lekkage aan het dak is meestal een langdurige en kostbare reparatie om te verhelpen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise onder de riem om iedere denkbare lekkages op het dak op te sporen en te verhelpen. Daarnaast kunnen onze monteurs u suggereren over de ontdekking zoals waterschades, schimmel of afbrokkelend timmerwerk. Ook kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren mits nodig. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Dichte het riool herstellen

Het rioleringssysteem is de leiding waarop alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping lokaliseren. De loodgieter zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Vlokhoven

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende effecten bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in uw huis.

CV installatie

De cv regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de boiler zo goed en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Vlokhoven helpt u graag bij alle voorkomende boiler opdrachten. Een klasse verzorgde en geavanceerde ketel is in topconditie en bied naast een flinke besparing in stookkosten ook woonplezier en warmte in het verblijf.

Direct een nood monteur nodig?

Onze spoeddienst is expliciet gericht op de uiterst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijv. een enorme obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de afvoer en een gesprongen waterleiding.
Hinder van lekkages of een grote verstopping? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.