loodgieter eindhoven

Loodgieter Vlokhoven

Onze overige diensten
Riool verstopt Vlokhoven
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw adres
spoedservice Vlokhoven
Snel een loodgieter in Vlokhoven nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? Doorgaans kunt u dit probleem zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons in te schakelen. Loodgieter Vlokhoven verhelpen razendsnel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Indien de ontstoppen dringend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lekkage oplossen

Een waterlek in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan het verblijf en hoge herstelkosten kan veroorzaken, maar in het akeligste geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een werkelijke belemmering zijn voor het woongenot. Daarom is het van wezenlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt ontdekt.

waterlekkage aan het dak herstellen

Lekkage aan het dak is doorgaans een prijzige en langdurige reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en deskundigheid om elk soort lekkage op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of vergaan hout. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Bel ons.

Opstopping in het rioleringssysteem herstellen

Het rioleringssysteem is de leiding waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote sores, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het lokaliseren van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Vlokhoven gaat doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt doorgaans gebruikt om de verstopte rioolbuis te herkennen.
riool inspectie met camera Vlokhoven

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het stokt ook het hele rioolsysteem van de woning.

CV installatie

De cv regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de boiler zo optimaal en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Vlokhoven helpt u graag bij alle voorkomende boiler reparaties. Een klasse verzorgde en geavanceerde ketel is in topconditie en bied naast een flinke besparing in stookkosten ook woonplezier en warmte in het verblijf.

Direct een loodgieter nodig? Neem contact op.

Onze spoeddienst is expliciet gericht op de uiterst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijv. een enorme opstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de afvoer en een gesprongen waterleiding.
Heeft u last van lekkages of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze monteur!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.