loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Vlokhoven

Onze overige diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Vlokhoven
Wij komen in de volgende gebieden
Loodgieter Vlokhoven, spreek ons
040-123456​

Heeft u een verstopte afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval meestal zelf herstellen. Lukt dit niet, dan is het aan te raden de loodgieter contacteren uit Vlokhoven. Onze loodgieters kunnen de verstopping vlot en kundig fixen. Een opstopping komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Vandaar zijn onze loodgieters 24/7 beschikbaar. Ingeval de verstopping urgent is, bel de loodgieter.

Overlast wegens lekkages?

Een daklekkage is veelal een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de expertise en competentie om elk voorkomend daklekkage te traceren en te fixen. Zij kunnen u ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Riool verstopping verhelpen

De riolering is de leiding waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote sores, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het riool is zodanig lang dat het traceren van de opstopping het eerste is wat de loodgieter Vlokhoven zal doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de obstructie te herkennen.

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft strekkende gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in het huis.

CV systemen

De centrale verwarming regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo optimaal en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Vlokhoven helpt u graag bij alle voorkomende centrale verwarming reparaties. Een correct verzorgde en geavanceerde cv ketel is efficienter en geeft naast een enorme besparing in energiekosten ook comfort en warmte in het huis.

Meteen een nood loodgieter nodig?

Onze loodgieter spoed dienst is speciaal bedoeld voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijv. een grootschalige obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de afvoer en een gebarsten (water) leiding.

js_loader
Hinder van lekkage of een serieuze verstopping? Bel loodgieter Vlokhoven!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan afvoeren en (water)leidingen. Vooral verstopte afvoeren en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Bovendien verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de boiler.

Antwoord: Wij komen uit Vlokhoven en komen graag bij u langs in Aanschot, Philipswijk, Vaartbroek, Eindhoven, Boord.

Antwoord: nood diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op de normale prijs. Onze reparateur kan u meestal per telefoon een prijsinschatting maken voor de klus.

Antwoord: veelal wordt een standaard onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen kunnen vaak zelf worden verholpen met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit voorkomt extra uitgaven aan de loodgieter. Wanneer de verstopping dieper in de afvoer zit of hardnekkig is, neem contact op met onze loodgieter.