loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Vlokhoven

Onze andere diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Vlokhoven
Wij komen in de volgende gebieden
Loodgieter Vlokhoven, spreek ons
040-123456​

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de keuken, douche, badkamer of toilet? Veelal kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen snel en kundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen spoedeisend is, neem dan nu op contact met onze monteurs op.

Overlast wegens lekkages?

Lekkage aan het dak is veelal een tijdrovende en kostbare reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de kennis en expertise in huis om elke denkbare lekkage aan het dak te vinden en te verhelpen. Tevens kunnen onze dakdekkers u suggereren over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of waterdoordrongen timmerwerk. Bovendien kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en repareren wanneer noodzakelijk. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de leiding waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die meestal niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping traceren. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke instrumenten nodig zijn. Een camera-inspectie wordt regelmatig gebruikt om de obstructie te identificeren.

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft strekkende gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in het huis.

CV systemen

De centrale verwarming regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo optimaal en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Vlokhoven helpt u graag bij alle voorkomende centrale verwarming reparaties. Een correct verzorgde en geavanceerde cv ketel is efficienter en geeft naast een enorme besparing in energiekosten ook comfort en warmte in het huis.

24/7 nood diensten

Onze loodgieter spoed dienst is speciaal bedoeld voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijv. een grootschalige obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de afvoer en een gebarsten (water) leiding.

js_loader
Hinder van lekkage of een serieuze verstopping? Bel loodgieter Vlokhoven!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan afvoeren en (water)leidingen. Vooral verstopte afvoeren en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Bovendien verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de boiler.

Antwoord: Wij komen uit Vlokhoven en komen graag bij u langs in Aanschot, Philipswijk, Vaartbroek, Eindhoven, Boord.

Antwoord: nood diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op de normale prijs. Onze reparateur kan u doorgaans per telefoon een prijsinschatting maken voor de klus.

Antwoord: veelal wordt een standaard onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen kunnen vaak zelf worden verholpen met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit voorkomt extra uitgaven aan de loodgieter. Wanneer de verstopping dieper in de afvoer zit of hardnekkig is, neem contact op met onze loodgieter.