loodgieter eindhoven

Loodgieter Verrenbest

Werkzaamheden
Riool verstopt Verrenbest
js_loader
24/7 dienstbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plekke op uw locatie
spoedservice Verrenbest
Loodgieter in Verrenbest nodig?
040-4567890​

Verstopte leiding ontstoppen

Heeft u een verstopte riolering in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter contacteren uit Verrenbest. Loodgieter Verrenbest kunnen de verstopping snel en vakkundig verhelpen. Een verstopping komt pertinent op de meest onaangename en gekke momenten voor. Zodoende zijn wij 24/7 beschikbaar. Indien de verstopping dringend is, bel ons.

Lekkage ontdekt in huis

Een waterlek in de woning is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een waterlek kan een redelijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Het is dus van groot belang om gauw actie te ondernemen zodra je een waterlek in de woning vind.

Overlast van lekkage in het dak

Een daklekkage is meestal een slepende en kostbare reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid in huis om elke mogelijke lekkages op het dak te vinden en op te lossen. Ook kunnen onze dakdekkers u recommanderen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of waterdoordrongen houtwerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen als dit nodig is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Dichte het riool oplossen

De riolering is de afvoer waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is de betere oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping traceren. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke apparatuur nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal toegepast om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Verrenbest

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het verlamt ook het gehele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van groot belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter in Verrenbest helpt graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, goed onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en biedt bovendien een aanzienlijke besparing op de energierekening, woonplezier en warmte in het huis.

Direct een loodgieter nodig? Neem contact op!

Onze spoeddienst is speciaal bedoeld voor de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een grootschalige opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan het riool en een gebarsten (water) leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.