loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Veldhoven

Diensten
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Veldhoven
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
Loodgieter Veldhoven nodig?
040-123456​

Heeft u een dichte afvoer in uw toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval meestal zelf verhelpen. Gaat dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Veldhoven. Wij zullen de verstopping snel en kundig verhelpen. Een verstopping komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de verstopping urgent is, neem dan direct contact met ons op.

Last van lekkage?

Een daklekkage is doorgaans een dure en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en deskundigheid om elk voorkomend daklekkage te traceren en te fixen. Zij kunnen u ook aanraden over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool verstopping verhelpen

De riolering is de afvoer waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme problematiek, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de beste keuze. Het riool is zodanig lang dat het opsporen van de verstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de opstopping te herkennen.

Het negeren van een verstopt riool heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioolsysteem in uw verblijf.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat uw cv zo goed en productief mogelijk werkt. Loodgieter Veldhoven ondersteund u graag bij alle veel voorkomende cv taken. Een klasse verzorgde en moderne ketel is efficienter en geeft naast een enorme besparing in energiekosten ook woonplezier en warmte in uw woning.

Direct een loodgieter nodig?

Onze spoeddienst is expliciet bedoeld voor de hoogst dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijv. een enorme verstopping in het riool, ernstige lekkage aan de afvoer en een gebarsten waterleiding.

js_loader
Hinder van lekken of een grote verstopping? Bel onze monteur!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het installeren van nieuw leidingwerk zijn de de hoofdzakelijke activiteiten. Bovendien verricht een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Antwoord: Wij rijden vanuit Veldhoven en komen graag bij u langs in Heike, Muggenhol, Het Broek, Heistraat, Biezenkuilen.

Antwoord: nood diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze technicus kan u doorgaans per telefoon een tariefmatige inschatting maken voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan verschillen tussen elk jaar tot elke 2 of 3 jaar.

Antwoord: lichte verstoppingen zijn vaak zelf goed te verhelpen door het gebruik van een plopper. Zo voorkomt u extra uitgaven aan een loodgieter. Wanneer de verstopping dieper zit of hardnekkig is dan neemt u contact op met onze monteur.