loodgieter eindhoven

Loodgieter Veldhoven

Werkzaamheden
Riool verstopt Veldhoven
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken bij u in Veldhoven
spoedservice Veldhoven
Loodgieter Veldhoven, bel nu!
040-4567890​

Verhelpen verstopte afvoerleiding

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleemgeval meestal zelf verhelpen. Wil dit niet, dan moet u een loodgieter contacteren uit Veldhoven. Loodgieter Veldhoven kunnen de verstopping vlot en vakkundig fixen. Een opstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Zodoende zijn onze loodgieters dag en nacht beschikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Waterlekkage oplossen

Een waterlekkage in huis is een vervelende situatie die niet alleen schade aan je woning kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmel kan dragen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor je woongenot. Het is daardoor van groot belang om direct actie te ondernemen wanneer je een waterlek in de woning ziet.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is doorgaans een dure en langdurige reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en competentie om elk gebruikelijk lekkage te lokaliseren en te repareren. Onze dakdekkers kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of vergaan hout. Indien noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat loodgieter Veldhoven voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan..

Opstopping in het riool herstellen

De riolering is de afvoer waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die meestal niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping vinden. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke apparatuur nodig zijn. Een camera-inspectie wordt vaak gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Veldhoven

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het stokt ook het hele rioleringssysteem van het huis.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van het huis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter in Veldhoven helpt graag in al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, top onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft daarnaast een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, woonplezier en warmte in uw woning.

Direct een loodgieter nodig? Neem contact op.

De spoed loodgieterdienst is exclusief ontworpen voor de uiterst urgente loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Lekkages of omvangrijke verstopping? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.