loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Vaartbroek

Diensten
js_loader
Altijd beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Vaartbroek
Wij zijn direct ter plekke op uw locatie
Loodgieter Vaartbroek nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte riolering in uw toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleem vaak zelf verhelpen. Gaat dit niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Vaartbroek. Loodgieter Vaartbroek zullen de verstopping razendsnel en vakkundig ontstoppen. Een verstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Vandaar zijn onze loodgieters ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Indien de verstopping spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Last van lekkages?

Een daklekkage is doorgaans een langdurige en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om iedere soort lekkages aan het dak te traceren en te herstellen. Ook kunnen zij u recommanderen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of afbrokkelend timmerwerk. Tevens kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en repareren mits nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waarop alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is de betere oplossing. Het rioleringssysteem is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding lokaliseren. De loodgieter zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en welke instrumenten nodig is. Een camera-inspectie wordt veel toegepast om de obstructie vast te stellen.

Het niet herstellen van een verstopt riool heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in het verblijf.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt voor de verwarming van het woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter in Vaartbroek helpt graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en biedt tevens een aanzienlijke besparing op de energieafrekening, comfort en warmte in uw woning.

24/7 spoed diensten

Onze spoeddienst is exclusief ontworpen voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.

js_loader
Hinder van lekkages of een ernstige verstopping? Bel onze loodgieter!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan riolering en leidingen. Vooral verstopte afvoeren en het aanleggen van nieuw leidingwerk zijn de gebruikelijke werkzaamheden. Tevens voert de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de boiler.

Antwoord: Wij komen uit Vaartbroek en komen graag bij u langs in Bokt, Philipswijk, Aanschot, Hooidonk, Vossenhol.

Antwoord: Voor opdrachten die ’s nachts, gedurende het weekend en/of op feestdagen worden verricht, wordt een toeslag gerekend bovenop het normale uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de uit te voeren opdracht.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: Kleine verstoppingen mogen doorgaans zelf worden opgelost met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt onnodige uitgaven aan een loodgieter. Indien de verstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.