loodgieter eindhoven

Loodgieter Vaartbroek

Onze andere diensten
Riool verstopt Vaartbroek
js_loader
Altijd bereikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij komen in de volgende regio‘s
spoedservice Vaartbroek
Snel een loodgieter in Vaartbroek nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u een dichte afvoer in uw keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf verhelpen. Wil dit niet, dan is het raadzaam de loodgieter bellen uit Vaartbroek. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding vlot en vakkundig verhelpen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daardoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Wanneer de verstopte leiding urgent is, bel de loodgieter.

Last van waterlekkage in de woning

Een lekkage in huis is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je woning kan veroorzaken en hoge reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een waterlekkage kan een behoorlijke overlast zijn voor het dagelijkse leven. Het is daardoor van groot belang om gauw actie te ondernemen wanneer je een waterlek in huis opmerkt.

Overlast van waterlekkage aan het dak

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een tijdrovende en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de ervaring en expertise in huis om elke mogelijke lekkage op het dak op te sporen en op te lossen. Ook kunnen zij u suggereren over hun bevindingen zoals waterschades, schimmels of afbrokkelend framewerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren indien dit nodig is. Neem vandaag nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze offerte aan.

Afvoer naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de hoofdleiding waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die normaliter niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding lokaliseren. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor apparatuur nodig is. Camera inspectie wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Vaartbroek

Het niet schoonmaken van een verstopte riolering leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het verlamt ook het hele rioleringssysteem van de woning.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Vaartbroek helpt u graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, top onderhouden cv-ketel is efficiënter en biedt bovendien een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, wooncomfort en warmte in uw woning.

Direct een monteur inzetten

De loodgieter spoed dienst is expliciet gericht op de meest dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een enorme obstructie in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Lekkages of vervelende verstopte leiding? wij staan altijd voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.