loodgieter eindhoven

Loodgieter Urkhoven

Werkzaamheden
Riool verstopt Urkhoven
js_loader
24/7 tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Urkhoven
Direct een loodgieter in Urkhoven nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u een dichte afvoer in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem veelal zelf herstellen. Wil dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter contacteren uit Urkhoven. Loodgieter Urkhoven zullen de verstopte leiding snel en kundig verhelpen. Een verstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Mede daardoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Waterlekkage ontdekt in de woning?

Een lekkage in de woning is een echte nachtmerrie. Niet alleen leidt het afbreuk aan de woning en hoge reparatiekosten, echter in het akelige situatie veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Samengevat, een lekkage is een aanslag op uw dagelijks leven. Wanneer u een lekkage in uw huis ontdekt, is het enorm belangrijk om acuut actie te ondernemen.

Overlast van lekkage aan het dak

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een kostbare en slepende reparatie. Onze technici hebben de expertise en bekwaamheid om elk gebruikelijk daklekkage te lokaliseren en te fixen. Zij kunnen ook aanbevelen over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmel of water aangetast hout. Indien noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Rioleringssysteem verstopping verhelpen

Het riool is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de enige oplossing. Het riool is zodanig lang dat het traceren van de opstopping het eerste is wat de loodgieter Urkhoven zal doen. Daarna zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de verstopte rioolbuis te identificeren.
riool inspectie met camera Urkhoven

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande gevolgen zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in uw verblijf.

Centrale Verwarming systemen

De CV ketel zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk werkt. De loodgieter Urkhoven helpt u graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft tevens een flinke besparing op de stookkosten, plezier en warmte in het huis.

Direct een spoed monteur nodig?

De spoeddienst is speciaal gericht op de hoogst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijv. een enorme opstopping in het riool, ernstige lekkages aan de riolering en een gesprongen waterleiding.
Hinder van lekken of een ernstige verstopte leiding? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.