loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Urkhoven

Onze andere diensten
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Urkhoven
Wij werken bij u in Urkhoven
Direct een loodgieter in Urkhoven nodig?
040-123456​

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? Veelal kunt u dit probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om ons in te schakelen. Onze loodgieters herstellen pijlsnel en vakkundig de verstopte leiding. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, neem dan direct contact met ons op.

Overlast wegens lekkage?

Een daklekkage is vaak een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de ervaring en bekwaamheid om elk gebruikelijk daklek op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast houtwerk. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool afvoer verstopping oplossen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die veelal niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. Het rioleringssysteem is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding lokaliseren. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke instrumenten nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de obstructie vast te stellen.

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het stokt ook het hele rioleringssysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo optimaal en rendabel mogelijk functioneert. Loodgieter Urkhoven helpt u graag bij alle voorkomende boiler taken. Een correct verzorgde en geavanceerde cv ketel is efficienter en geeft naast een enorme besparing op de energieafrekening ook woonplezier en warmte in uw woning.

24/7 spoed diensten

De spoeddienst is expliciet bedoeld voor de uiterst dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan een grootschalige verstopping in het riool, kritieke lekkage aan het riool en een gebarsten leiding.

js_loader
Lekkage of omvangrijke verstopping? wij staan dag en nacht voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt doorgaans verstoppingen. Verstoppingen en het plaatsen van nieuwe leidingen zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Tevens voert een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijv. uw CV installatie.

Antwoord: wij rijden vanuit Urkhoven en komen graag bij u langs in ’t Coll, Hulst, Riel, ’t Hofke, Eeneind

Antwoord: nood diensten in de nacht, het weekeinde of op feestdagen hebben een toeslag op de normale prijs. Onze monteur kan u vaak telefonisch een prijsinschatting maken voor de reparatie.

Antwoord: veelal wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: Lichte verstoppingen mogen vaak zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit vermeid onnodige kosten voor de ontstoppingsmonteur. Als de opstopping dieper in de afvoerleiding zit of hardnekkig is, contacteer onze ontstoppingsmonteur.