loodgieter eindhoven

Loodgieter Toterfout

Meer diensten
Riool verstopt Toterfout
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij werken bij u in Toterfout
spoedservice Toterfout
Loodgieter in Toterfout nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoerleiding

Heeft u een dichte riolering in uw keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval meestal zelf herstellen. Gaat dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Toterfout. Onze loodgieters kunnen de verstopping vlot en kundig fixen. Een verstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij dag en nacht beschikbaar. Als de verstopping dringend is, bel de loodgieter Toterfout.

Lekkages herstellen

Een waterlek in huis kan een heuse nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan aandoen en hoge herstelkosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor de toename van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een tamelijke hindernis zijn voor je woongenot en kan daardoor een impact op je gebruikelijke routine vormen. Daardoor is het van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra je een lekkage in huis opmerkt. Het is cruciaal om vlot te handelen om verdere afbreuk en problematiek te voorkomen.

Overlast van daklekkage

Lekkage aan het dak is vaak een langdurige en kostbare reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid onder de riem om iedere mogelijke lekkages op het dak te vinden en te herstellen. Ook kunnen onze monteurs u recommanderen over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of waterdoordrongen timmerwerk. Daarnaast kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen indien nodig. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Dichte het riool oplossen

Het riool is de leiding waar alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die meestal niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. Het riool is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de opstopping vinden. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor technieken nodig is. Een camera-inspectie wordt regelmatig gebruikt om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Toterfout

Het negeren van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft vergaande effecten bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in uw woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo goed en rendabel mogelijk functioneert. Loodgieter Toterfout helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler taken. Een top onderhouden en geavanceerde boiler is efficienter en geeft naast een fikse besparing in energiekosten ook wooncomfort en warmte in het verblijf.

24/7 monteur, onze monteurs zijn dienstbaar

De spoeddienst is specifiek gericht op de hoogst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een grootschalige verstopping in het riool, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten leiding.
Lekkages of ernstige verstopping? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.