loodgieter eindhoven

Loodgieter Timmereind

Diensten
Riool verstopt Timmereind
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
spoedservice Timmereind
Met spoed een loodgieter in Timmereind nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte leiding

Heeft u een dichte afvoer in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem normaliter zelf verhelpen. Gaat dit niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Timmereind. Onze loodgieters kunnen de verstopte leiding snel en vakkundig ontstoppen. Een verstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Zodoende zijn onze loodgieters ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Indien de verstopte afvoer urgent is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Waterlekkage in het plafon verhelpen

Een lekkages in de woning is een vervelende situatie die niet alleen schade aan je woonhuis kan aandoen en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan dragen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke overlast zijn voor je woongenot. Het is daardoor van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer je een waterlek in de woning vind.

Verhelpen waterlekkage in het dak

Lekkages aan het dak is veelal een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de kennis en vakkundigheid om elk gebruikelijk daklek te vinden en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Indien noodzakelijk kunnen loodgieter Timmereind ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Dichte de riolering oplossen

Het riool is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme narigheden, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het riool is zodanig lang dat het vaststellen van de obstructie het eerste is wat de monteur gaat doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de opstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Timmereind

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het verlamt ook het hele afvoersysteem van de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter in Timmereind helpt u graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft bovendien een fikse besparing op de stookkosten, plezier en warmte in het woonhuis.

Nu een expert nodig?

Onze spoedservice is speciaal ontworpen voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.