loodgieter eindhoven

Loodgieter ’t Hofke

Onze andere diensten
Riool verstopt ’t Hofke
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
spoedservice ’t Hofke
Loodgieter in ’t Hofke nodig?
040-4567890​

Verhelpen dichte afvoer

Heeft u hinder van een verstopte afvoer in de toilet, badkamer, douche of keuken? Vaak kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons te bellen. Wij verhelpen vlot en vakkundig de dichte afvoer. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen spoedeisend is, neem dan vandaag contact met onze monteurs op.

Lek ontdekt in de woning?

Een waterlek in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een lekkage kan een tamelijke overlast zijn voor je woongenot. Het is daardoor van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen zodra je een waterlek in het woonhuis vind.

Overlast van waterlekkage in het dak

Een daklekkage is veelal een slepende en dure reparatie om te verhelpen. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise onder de riem om iedere denkbare lekkages op het dak op te sporen en te verhelpen. Tevens kunnen zij u adviseren over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of rottend houtwerk. Bovendien kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen wanneer dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact op met onze dakdekkers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hardnekkige verstopping in de riolering herstellen

De riolering is de hoofdleiding waarop alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is de betere oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping traceren. De loodgieter zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor technieken nodig zijn. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera ’t Hofke

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoer heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in uw woning.

Centrale Verwarming systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter in ’t Hofke helpt u graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, goed onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en biedt bovendien een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, woonplezier en warmte in het verblijf.

Nu een loodgieter nodig? Bel ons!

De loodgieter spoeddienst is specifiek bedoeld voor de hoogst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige verstopping in het rioleringssysteem, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Lekkages of serieuze verstopping? wij staan dag en nacht voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.