loodgieter eindhoven

Loodgieter ’t Hofke

Onze andere diensten
Riool verstopt ’t Hofke
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw locatie
spoedservice ’t Hofke
Loodgieter in ’t Hofke nodig?
040-4567890​

Verstopte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u een dichte riolering in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval veelal zelf oplossen. Zo niet, dan is het raadzaam de loodgieter bellen uit ’t Hofke. Wij zullen de verstopping razendsnel en vakkundig oplossen. Een opstopping komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Zodoende zijn onze loodgieters ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping dringend is, bel de loodgieter.

Lek ontdekt in de woning?

Een waterlek in huis kan zeer ellendig zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan het verblijf kan aanrichten en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook kan resulteren tot de groei van schimmels die je ziek kan maken. Een lekkage kan een tamelijke overlast zijn voor het woongenot. Daarom is het van aanzienlijk belang om gelijk actie te ondernemen zodra een waterlek in huis wordt geconstateerd.

Overlast van waterlekkage in het dak

Een daklekkage is normaal gesproken een dure en slepende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en vakkundigheid om elk type daklek op te sporen en te herstellen. Zij kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of water aangetast houtwerk. Mits noodzakelijk kunnen loodgieter ’t Hofke ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat loodgieter ’t Hofke voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Hardnekkige verstopping in de riolering herstellen

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote sores, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het opsporen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter ’t Hofke zal doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de verstopte rioolbuis te vinden.
riool inspectie met camera ’t Hofke

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoer heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in uw woning.

Centrale Verwarming systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo goed en profijtelijk mogelijk werkt. Loodgieter ’t Hofke ondersteund u graag bij alle veel voorkomende centrale verwarming werkzaamheden. Een goed onderhouden en geavanceerde ketel is in topconditie en bied naast een flinke besparing op de energieafrekening ook woonplezier en warmte in het verblijf.

Nu een loodgieter nodig? Bel ons!

De loodgieter spoeddienst is specifiek bedoeld voor de hoogst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige verstopping in het riool, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Hinder van lekkages of een serieuze verstopping? Bel onze monteur!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.