loodgieter eindhoven logo

Loodgieter ’t Hofke

Werkzaamheden
js_loader
24/7 tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter ’t Hofke
Wij werken bij u in ’t Hofke
Loodgieter ’t Hofke, bel direct
040-123456​

Heeft u een verstopte riolering in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf herstellen. Gaat dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter contacteren uit ’t Hofke. Loodgieter ’t Hofke kunnen de verstopte leiding snel en vakkundig ontstoppen. Een verstopping komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Vandaar zijn onze loodgieters dag en nacht bereikbaar. Indien de verstopte afvoer dringend is, bel ons.

Last van lekkage?

Een daklekkage is normaal gesproken een langdurige en prijzige reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid in huis om elke soort lekkages aan het dak te traceren en op te lossen. Daarnaast kunnen onze monteurs u recommanderen over de ontdekking zoals waterschades, schimmel of afbrokkelend houtwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen mits nodig. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Riool afvoer verstopping verhelpen

Het riool is de hoofdleiding waarop alle afvoeren op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. Het riool is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding vinden. De monteur zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor apparatuur nodig zijn. Camera onderzoek wordt regelmatig toegepast om de verstopping vast te stellen.

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het stokt ook het gehele rioolsysteem van het huis.

CV systemen

De CV ketel zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de cv zo efficiënt en slim mogelijk werkt. De loodgieter ’t Hofke zal u graag helpen aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, top onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft bovendien een fikse besparing op de verwarmingskosten, wooncomfort en warmte in de woning.

24/7 nood diensten

Onze spoeddienst is speciaal bedoeld voor de meest urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijvoorbeeld een grootschalige obstructie in het riool, ernstige lekkage aan de riolering en een gebarsten leiding.

js_loader
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze loodgieter!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan rioleringen en leidingen. Vooral verstopte afvoeren en het aanleggen van nieuw leidingwerk behoort tot de hoofdzakelijke werkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Antwoord: Wij komen uit ’t Hofke helpen u graag in Opwetten, Urkhoven, ’t Coll, Eeneind, Boord.

Antwoord: nood diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen hebben een toeslag op het normale tarief. Onze monteur kan u vaak per telefoon een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan wisselen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: lichte verstoppingen zijn veelal zelf op te lossen door de inzet van een afvoer ontstopper. Zo vermeid u onnodige kosten van een loodgieter. Indien de verstopping dieper zit of stevig is dan neemt u contact op met onze loodgieter.