loodgieter eindhoven logo

Loodgieter ’t Eigen

Onze andere diensten
js_loader
24/7 tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter ’t Eigen
Wij komen bij u in ’t Eigen
Loodgieter ’t Eigen nodig?
040-123456​

Heeft u een dichte afvoer in de badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf herstellen. Gaat dit niet, dan moet u een loodgieter contacteren uit ’t Eigen. Wij kunnen de verstopping snel en vakkundig oplossen. Een opstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht bereikbaar. Als de verstopping dringend is, bel ons.

Hinder door lekkage?

Een daklekkage is doorgaans een slepende en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise in huis om iedere soort lekken aan het dak te traceren en te verhelpen. Daarnaast kunnen zij u recommanderen over hun ontdekking zoals waterschades, schimmel of aangetast framewerk. Zowel kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren indien dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Riool afvoer verstopping oplossen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle afvoeren op elkaar aansluiten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is de beste oplossing. Het rioleringssysteem is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding vinden. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke technieken nodig is. Camera onderzoek wordt meestal toegepast om de obstructie vast te stellen.

Het niet verhelpen van een verstopt afvoer heeft strekkende effecten zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in het verblijf.

CV installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de cv zo goed en profijtelijk mogelijk draait. Loodgieter ’t Eigen helpt u graag bij alle voorkomende cv klussen. Een correct verzorgde en moderne cv ketel is efficienter en geeft naast een flinke besparing in stookkosten ook wooncomfort en warmte in het woonhuis.

24/7 nood loodgieter

Onze spoed loodgieterdienst is specifiek ontworpen voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote rioolverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.

js_loader
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt meestal verstoppingen. Verstopte leidingen en het installeren van nieuw leidingwerk zijn enkele van de belangrijkste klussen. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan b.v. uw boiler.

Antwoord: Wij komen uit ’t Eigen helpen u graag in Son en Breugel, Zwijnsbergen, Wolfswinkel, Eind, Mosbulten.

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, tijdens het weekeinde of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het reguliere tarief. Veelal kan onze loodgieter u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de werkzaamheden.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan wisselen tussen jaarlijks tot 2 of 3 jaarlijks.

Antwoord: kleine verstoppingen zijn vaak zelf te verhelpen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Dit om extra uitgaven aan de loodgieter te vermeiden. Als de opstopping dieper zit of stevig is dan neemt u contact op met onze loodgieter.