loodgieter eindhoven

Loodgieter ’t Eigen

Diensten
Riool verstopt ’t Eigen
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken bij u in ’t Eigen
spoedservice ’t Eigen
Loodgieter ’t Eigen, bel nu
040-4567890​

Dichte afvoerleiding ontstoppen

Heeft u een dichte afvoerleiding in de keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter bellen uit ’t Eigen. Onze loodgieters kunnen de verstopping razendsnel en vakkundig ontstoppen. Een verstopping komt immers op de meest onaangename en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters dag en nacht, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Lekkage herstellen

Een waterlek in huis is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen leidt het schade aan het pand en prijzige herstelkosten, echter in het slechtste situatie veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lekkage is een aanslag op uw woongenot. Zodra u een waterlek in uw huis geconstateerd, is het enorm belangrijk om meteen actie te ondernemen.

Overlast van waterlekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is doorgaans een dure en tijdrovende reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en deskundigheid om elk voorkomend lekkage op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of verrot houtwerk. Indien nodig kunnen loodgieter ’t Eigen ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Vraag een kostenloze prijsopgave aan..

Opstopping in de riolering verhelpen

De riolering is de leiding waar iedere afvoer op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de beste keuze. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het lokaliseren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter ’t Eigen zal doen. Vervolgens zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de verstopte rioolbuis te identificeren.
riool inspectie met camera ’t Eigen

Het negeren van een slecht doorlopend afvoer heeft vergaande effecten zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in het huis.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt voor de verwarming van het huis. Het is van wezenlijk belang dat de ketel zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. De loodgieter ’t Eigen helpt graag aan al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en biedt daarnaast een flinke besparing op de energieafrekening, plezier en warmte in de woning.

24 uur monteur, onze installateurs zijn bereikbaar

De spoedservice is specifiek bedoeld voor de hoogst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan een grote verstopping in het riool, kritieke lekkages aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Lekkage of grote verstopping? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.