loodgieter eindhoven

Loodgieter ’t Coll

Werkzaamheden
Riool verstopt ’t Coll
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice ’t Coll
Loodgieter in ’t Coll nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u een verstopte afvoer in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem vaak zelf verhelpen. Wil dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit ’t Coll. Loodgieter ’t Coll zullen de verstopte leiding vlot en kundig herstellen. Een opstopping komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters 24/7, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopte leiding spoedeisend is, bel de loodgieter.

Watervlekken in het plafon oplossen

Een waterlek in de woning is een vervelende gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je woning kan teweegbrengen en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een waterlek kan een behoorlijke overlast zijn voor je dagelijkse leven. Het is dus van groot belang om direct actie te ondernemen zodra je een waterlekkage in huis vind.

Last van lekkage in het dak

Lekkages aan het dak is doorgaans een slepende en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise in huis om iedere soort lekkage op het dak op te sporen en op te lossen. Ook kunnen onze monteurs u recommanderen over de ontdekking zoals waterschade, schimmels of aangetast framewerk. Daarnaast kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen wanneer dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Riolering verstopping verhelpen

De riolering is de afvoer waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme ellende, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het traceren van de opstopping het eerste is wat de loodgieter ’t Coll gaat doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera ’t Coll

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert ook het hele afvoersysteem van het huis.

CV installatie

De cv zorgt ervoor dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw centrale verwarming zo goed en productief mogelijk functioneert. Loodgieter ’t Coll ondersteund u graag bij alle veel voorkomende centrale verwarming klussen. Een top onderhouden en moderne boiler is in topconditie en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook plezier en warmte in het huis.

Onmiddellijk een loodgieter inzetten

Onze spoeddienst is speciaal gericht op de hoogst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een grootschalige verstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan het riool en een gebarsten leiding.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.