loodgieter eindhoven logo

Loodgieter ’t Coll

Overige diensten
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter ’t Coll
Wij werken in de volgende regio
Loodgieter ’t Coll, bel direct!
040-123456​

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de toilet, keuken, douche of badkamer? Menigmaal kunt u het probleemgeval zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter ’t Coll in te schakelen. Onze loodgieters herstellen pijlsnel en kundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Overlast door lekkages?

Lekkages aan het dak is veelal een prijzige en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en competentie om elk gebruikelijk daklekkage te lokaliseren en te herstellen. Zij kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of aangetast hout. Mits nodig kunnen loodgieter ’t Coll ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Riool ontstoppen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme ellende, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is de beste keuze. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het opsporen van de opstopping het eerste is wat de loodgieter ’t Coll zal doen. Nadien zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de obstructie te herkennen.

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in de woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in ’t Coll helpt graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft bovendien een flinke besparing op de energierekening, plezier en warmte in het huis.

24/7 nood loodgieter

De spoedservice is speciaal opgericht voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.

js_loader
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze monteur!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan afvoeren en leidingwerk. Vooral verstoppingen en het aanleggen van nieuw leidingwerk behoort tot de hoofdwerkzaamheden. Bovendien voert de loodgieter ook onderhoud aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Antwoord: Wij komen uit ’t Coll en komen graag bij u langs.

Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekend of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op de normale prijs. Onze technicus kan u veelal telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de werkzaamheden.

Antwoord: veelal wordt een standaard onderhoudsinterval aangeraden, dit kan wisselen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: kleine verstoppingen zijn doorgaans zelf goed te verhelpen door de inzet van een plopper. Zo vermeid u extra uitgaven aan de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of stevig is dan neemt u contact op met onze ontstoppingsmonteur.