loodgieter eindhoven

Loodgieter Stepekolk

Overige diensten
Riool verstopt Stepekolk
js_loader
24/7 bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Stepekolk
Loodgieter in Stepekolk nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? Veelal kunt u dit probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons in te schakelen. Wij herstellen vlot en vakkundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping urgent is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Waterlekkage ontdekt in huis?

Een waterlekkages in huis is een vervelende gebeurtenis die niet alleen schade aan je woning kan aanrichten en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een waterlekkage kan een redelijke hinder zijn voor je dagelijkse leven. Het is daardoor van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lekkage in het woonhuis vind.

Herstellen lekkage in het dak

Een daklekkage is regelmatig een kostbare en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en deskundigheid om elk gebruikelijk lekkage op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of verrot hout. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan..

Dichte de riolering verhelpen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waarop alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is de betere oplossing. Het rioleringssysteem is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping traceren. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor apparatuur nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Stepekolk

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het verlamt ook het gehele afvoersysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van groot belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in Stepekolk helpt graag met al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, top onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in het huis.

Direct een loodgieter inzetten

De spoedservice is expliciet bedoeld voor de hoogst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een grote verstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Lekken of serieuze verstopte leiding? wij staan altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.