loodgieter eindhoven

Loodgieter Steenweg

Diensten
Riool verstopt Steenweg
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw locatie
spoedservice Steenweg
Loodgieter Steenweg, bel ons!
040-4567890​

Verhelpen dichte afvoer

Heeft u een dichte afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleem meestal zelf verhelpen. Wil dit niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Steenweg. Loodgieter Steenweg zullen de verstopte leiding razendsnel en kundig ontstoppen. Een verstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke momenten voor. Mede daardoor zijn onze loodgieters 24/7 bereikbaar. Indien de verstopte pijpleiding dringend is, bel ons.

Waterlekkage gevonden in de woning?

Een waterlek in de woning is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je woning kan veroorzaken en prijzige reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een waterlek kan een redelijke last zijn voor het dagelijkse leven. Het is dus van groot belang om meteen actie te ondernemen wanneer je een waterlek in de woning vind.

waterlekkage aan het dak verhelpen

Een daklekkage is vaak een prijzige en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en vakkundigheid om elk voorkomend daklekkage op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanraden over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of aangetast houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen loodgieter Steenweg ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Bel ons.

Afvoerleiding naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het riool is dermate lang dat het vinden van de obstructie het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de opstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Steenweg

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert ook het hele afvoersysteem van het huis.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de verwarming van uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter Steenweg helpt u graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, goed onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft daarnaast een aanzienlijke besparing op de energieafrekening, plezier en warmte in de woning.

Nu een monteur inschakelen

De loodgieter spoed dienst is expliciet gericht op de hoogst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende dag. Bijvoorbeeld een grootschalige obstructie in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan het riool en een gebarsten (water) leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.