loodgieter eindhoven

Loodgieter Stad van Gerwen

Onze andere diensten
Riool verstopt Stad van Gerwen
js_loader
24/7 dienstbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen in de volgende regio
spoedservice Stad van Gerwen
Snel een loodgieter in Stad van Gerwen nodig?
040-4567890​

Verstopte afvoer gangbaar maken

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem veelal zelf oplossen. Gaat dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter bellen uit Stad van Gerwen. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding vlot en vakkundig oplossen. Een verstopte leiding komt immers op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daardoor zijn wij 24/7, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Indien de verstopte riolering dringend is, neem dan direct contact met ons op.

Lek gevonden in huis?

Een waterlekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen schade aan de woning en prijzige reparaties kan veroorzaken, echter in het ellendige geval ook kan resulteren tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lek kan een echte hindernis zijn voor het dagelijks leven. Vandaar is het van essentieel belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer een lekkage in de woning wordt gevonden.

Herstellen waterlekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is regelmatig een kostbare en slepende reparatie. Onze technici hebben de expertise en vakkundigheid om elk gebruikelijk daklekkage op te sporen en te repareren. Onze dakdekkers kunnen u ook adviseren over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of aangetast houtwerk. Mits noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze prijsopgave aan..

Afvoer naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de afvoer waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de beste keuze. Het riool is dermate lang dat het lokaliseren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Stad van Gerwen zal doen. Vervolgens zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de verstopping te vinden.
riool inspectie met camera Stad van Gerwen

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van het huis.

Centrale Verwarming installatie

De cv regelt dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat uw centrale verwarming zo optimaal en winstgevend mogelijk functioneert. Loodgieter Stad van Gerwen ondersteund u graag bij alle voorkomende centrale verwarming taken. Een klasse onderhouden en geavanceerde ketel is sterker en bied naast een enorme besparing op de energierekening ook woonplezier en warmte in uw woning.

Nu een expert nodig? Bel ons.

Onze spoeddienst is speciaal gericht op de hoogst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige verstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkage aan de afvoer en een gebarsten (water) leiding.
Lekken of vervelende verstopte leiding? wij staan 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.