loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Stad van Gerwen

Diensten
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter Stad van Gerwen
Wij werken bij u in Stad van Gerwen
Loodgieter Stad van Gerwen nodig?
040-123456​

Heeft u hinder van een verstopte afvoer in de badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u het probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het slim om loodgieter Stad van Gerwen in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen snel en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping urgent is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Hinder door lekkage?

Lekkage aan het dak is veelal een langdurige en kostbare reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om elke soort lekkage aan het dak op te sporen en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u suggereren over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of afbrokkelend timmerwerk. Ook kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en repareren mits noodzakelijk. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Riool ontstoppen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. Het rioleringssysteem is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping opsporen. De monteur zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en welke instrumenten nodig zijn. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de obstructie vast te stellen.

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het verlamt ook het hele afvoersysteem van de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van groot belang dat de centrale verwarming zo krachtig en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter Stad van Gerwen helpt graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en biedt tevens een aanzienlijke besparing op de energierekening, wooncomfort en warmte in de woning.

Nu een nood loodgieter nodig?

De loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een enorme obstructie in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan het riool en een gesprongen (water) leiding.

js_loader
Lekkages of ernstige verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan afvoeren en leidingwerk. Met name verstopte afvoeren en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn de hoofdwerkzaamheden. Bovendien verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de centrale verwarming.

Antwoord: Wij werken vanuit Stad van Gerwen en komen graag bij u langs in Nieuwe Dijk, Olen, Rullen, Spekt, Heerendonk.

Antwoord: nood diensten in de nachtelijke uren, het weekend of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het normale tarief. Onze reparateur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.

Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen doorgaans zelf worden verholpen met een plopper. Dit voorkomt onnodige kosten voor een loodgieter. Als de verstopping dieper in de afvoer zit of hardnekkig is, bel dan onze loodgieter.