loodgieter eindhoven

Loodgieter Spekt

Onze overige diensten
Riool verstopt Spekt
js_loader
Altijd beschikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken bij u in Spekt
spoedservice Spekt
Met spoed een loodgieter in Spekt nodig?
040-4567890​

Oplossen verstopte afvoer

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Vaak kunt u dit probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Onze loodgieters herstellen pijlsnel en vakkundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen dringend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Waterlekkage in de badkamer oplossen

Een lekkages in de woning is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan teweegbrengen en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een lekkage kan een redelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven. Het is dus van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra je een waterlekkage in huis ziet.

Herstellen lekkage in het dak

Een daklekkage is doorgaans een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid om elk soort daklekkage te lokaliseren en te fixen. Zij kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of water aangetast houtwerk. Mits nodig kunnen loodgieter Spekt ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat loodgieter Spekt voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Afvoerleiding naar de riolering verstopt

Het rioleringssysteem is de afvoer waarop alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die normaliter niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is de beste oplossing. Het rioleringssysteem is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding lokaliseren. De monteur zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor technieken nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Spekt

Het niet schoonmaken van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het stokt ook het gehele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van uw huis. Het is van groot belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter in Spekt zal u graag helpen met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, top onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de stookkosten, woonplezier en warmte in de woning.

24 uur expert, onze installateurs zijn dienstbaar

De loodgieter spoeddienst is specifiek bedoeld voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijv. een enorme opstopping in het riool, ernstige lekkage aan de afvoer en een gesprongen (water) leiding.
Lekkages of grote verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.