loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Spekt

Onze andere diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Spekt
Wij komen bij u in Spekt
Loodgieter Spekt, bel direct
040-123456​

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf herstellen. Gaat dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter bellen uit Spekt. Wij zullen de verstopte leiding razendsnel en vakkundig fixen. Een opstopping komt altijd op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Daardoor zijn wij dag en nacht beschikbaar. Als de verstopte leiding dringend is, bel de loodgieter.

Hinder wegens lekkage?

Lekkages aan het dak is veelal een dure en langdurige reparatie. Onze technici hebben de ervaring en competentie om elk soort daklek te lokaliseren en te repareren. Zij kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of vergaan hout. Indien nodig kunnen loodgieter Spekt ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Riool verstopping oplossen

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote narigheden, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het ontdekken van de verstopping het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Nadien zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig is. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de verstopping te herkennen.

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het stokt ook het gehele rioleringssysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter Spekt zal u graag helpen aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, top onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de stookkosten, plezier en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een spoed loodgieter nodig?

Onze spoed loodgieterdienst is specifiek ontworpen voor de uiterst urgente loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote rioolverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.

js_loader
Last van lekkages of een serieuze verstopte leiding? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn de hoofdzakelijke werkzaamheden. Daarnaast voert de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de CV.

Antwoord: Wij werken vanuit Spekt helpen u graag in Hool, Nieuwe Dijk, Nederwetten, Laar, Heerendonk.

Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekeinde of op feestdagen worden verricht, wordt een toeslag gerekend bovenop het normale tarief. Vaak kan onze expert u een telefonisch inschatting geven van de kosten voor de klus.

Antwoord: vaak wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn aangeraden, dit kan variëren tussen elk jaar tot 2 of 3 jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen kunnen normaal gesproken zelf worden verholpen met een plopper. Dit vermeid onnodige kosten voor de loodgieter. Als de verstopping dieper in de afvoerleiding zit of koppig is, contacteer onze loodgieter.