loodgieter eindhoven

Loodgieter Sonniuswijk

Onze andere diensten
Riool verstopt Sonniuswijk
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw locatie
spoedservice Sonniuswijk
Loodgieter in Sonniuswijk nodig?
040-4567890​

Dichte leiding ontstoppen

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoerleiding in de toilet, keuken, douche of badkamer? Vaak kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het slim om ons te bellen. Loodgieter Sonniuswijk verhelpen vlot en kundig de dichte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Als de ontstoppen spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lek in de badkamer verhelpen

Een waterlekkage in de woning is een vervelende gebeurtenis die niet alleen schade aan je woonhuis kan teweegbrengen en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een tamelijke last zijn voor je woongenot. Het is dus van groot belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lekkage in huis vind.

Lekkage aan het dak herstellen

Een daklekkage is vaak een langdurige en dure reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid onder de riem om iedere denkbare lekken op het dak te traceren en op te lossen. Bovendien kunnen zij u aanbevelen over hun ontdekking zoals waterschade, schimmel of aangetast framewerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren mits noodzakelijk. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Opstopping in het rioleringssysteem verhelpen

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is de beste oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping lokaliseren. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en welke instrumenten nodig zijn. Een camera-inspectie wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Sonniuswijk

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het stokt ook het hele rioolsysteem van het huis.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. De loodgieter in Sonniuswijk helpt graag in al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, top onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt tevens een aanzienlijke besparing op de energierekening, comfort en warmte in uw woning.

Nu een nood monteur nodig?

De spoedservice is exclusief ontworpen voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Last van lekken of een grote verstopte leiding? Bel onze monteur!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.