loodgieter eindhoven

Loodgieter Sonniuswijk

Werkzaamheden
Riool verstopt Sonniuswijk
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Sonniuswijk
Met spoed een loodgieter in Sonniuswijk nodig?
040-4567890​

Dichte afvoer ontstoppen

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? Doorgaans kunt u het probleemgeval zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om ons te contacteren. Onze loodgieters verhelpen snel en vakkundig de verstopte leiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping dringend is, neem dan onmiddellijk contact met onze loodgieters op.

Hinder van waterlekkage in huis?

Waterlekkage in huis kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen schade aan je woning kan teweegbrengen en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor de groei van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een redelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan daarom een aanslag op je dagelijkse routine vormen. Daardoor is het van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra je een waterlek in huis opmerkt. Het is essentieel om vlug te handelen om verdere schade en problematiek te vermeiden.

Lekkage in het dak verhelpen

Een daklekkage is doorgaans een prijzige en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en competentie om elk type daklek te traceren en te fixen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Bel ons.

Dichte het riool verhelpen

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote ellende, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het riool is zodanig lang dat het vinden van de verstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de obstructie te vinden.
riool inspectie met camera Sonniuswijk

Het niet verhelpen van een verstopt afvoer heeft vergaande effecten zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in de woning.

Centrale Verwarming systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van essentieel belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. De loodgieter in Sonniuswijk helpt u graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, goed onderhouden cv-ketel is efficiënter en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, comfort en warmte in de woning.

Nu een nood expert nodig?

De spoedservice is specifiek bedoeld voor de meest dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijvoorbeeld een grote obstructie in het rioleringssysteem, kritieke lekkage aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Hinder van lekkage of een serieuze verstopping? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.