loodgieter eindhoven

Loodgieter Son en Breugel

Onze andere diensten
Riool verstopt Son en Breugel
js_loader
Altijd beschikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw locatie
spoedservice Son en Breugel
Loodgieter Son en Breugel, bel nu
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u een verstopte riolering in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem meestal zelf herstellen. Wil dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter contacteren uit Son en Breugel. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding razendsnel en kundig ontstoppen. Een verstopping komt immers op de meest onaangename en gekke momenten voor. Zodoende zijn wij dag en nacht bereikbaar. Indien de verstopping dringend is, bel de loodgieter Son en Breugel.

Lekkages oplossen

Een waterlekkages in de woning is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan de woning en prijzige reparaties kan aanrichten, echter in het akeligste geval ook kan resulteren tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een echte hindernis zijn voor het woonplezier. Daarom is het van onmisbaar belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer een waterlekkage in de woning wordt gevonden.

Daklekkage herstellen

Lekkages aan het dak is doorgaans een langdurige en kostbare reparatie om te verhelpen. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise in huis om elke denkbare lekkages op het dak op te sporen en te verhelpen. Ook kunnen onze dakdekkers u recommanderen over hun ontdekking zoals waterschade, schimmel of afbrokkelend framewerk. Zowel kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen als dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Afvoer naar de riolering verstopt

Het riool is de hoofdleiding waar alle rioolbuizen op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die meestal niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping traceren. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en welke technieken nodig zijn. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Son en Breugel

Het negeren van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft strekkende effecten zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in de woning.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming regelt dat uw woning verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat uw cv zo goed en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Son en Breugel ondersteund u graag bij alle veel voorkomende cv klussen. Een klasse verzorgde en moderne cv ketel is in topconditie en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook woonplezier en warmte in het huis.

Meteen een expert inschakelen

Onze loodgieter spoed dienst is specifiek gericht op de hoogst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijvoorbeeld een enorme verstopping in het rioleringssysteem, ernstige lekkage aan het riool en een gebarsten (water) leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.