loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Son en Breugel

Onze andere diensten
js_loader
24/7 dienstbaar

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Son en Breugel
Wij zijn direct ter plaatse op uw locatie
Loodgieter Son en Breugel, bel ons
040-123456​

Heeft u een dichte afvoer in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleem normaliter zelf herstellen. Wil dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter contacteren uit Son en Breugel. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding razendsnel en vakkundig herstellen. Een opstopping komt pertinent op de meest onaangename en gekke tijden voor. Vandaar zijn onze loodgieters dag en nacht bereikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Last van lekkage?

Lekkage aan het dak is veelal een kostbare en slepende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en vakkundigheid om elk gebruikelijk lekkage te traceren en te herstellen. Zij kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast hout. Mits noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en reparatie van zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat loodgieter Son en Breugel voor u kunnen betekenen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Riool ontstoppen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problemen, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de beste keuze. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vinden van de opstopping het eerste is wat de loodgieter Son en Breugel zal doen. Nadien zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de obstructie te vinden.

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft strekkende effecten bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in uw verblijf.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de boiler zo optimaal en productief mogelijk werkt. Loodgieter Son en Breugel ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler werkzaamheden. Een klasse verzorgde en geavanceerde boiler is efficienter en geeft naast een flinke besparing in stookkosten ook plezier en warmte in de woning.

24/7 spoed diensten

Onze spoedservice is exclusief ontworpen voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote rioolverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

js_loader
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en (water)leidingen. Met name verstopte afvoeren en het aanleggen van nieuwe leidingen behoort tot de hoofdzakelijke werkzaamheden. Bovendien voert de loodgieter ook onderhoud aan bijvoorbeeld de CV.

Antwoord: wij rijden vanuit Son en Breugel en helpen u graag in ’t Eigen, Wolfswinkel, Zwijnsbergen, Driehoek, Eind

Antwoord: nood diensten in de nacht, het weekeinde of op feestdagen hebben een toeslag op het reguliere tarief. Onze loodgieter kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn aangeraden, dit kan wisselen tussen elk jaar tot elke 2 of 3 jaar.

Antwoord: Kleinschalige verstoppingen mogen meestal zelf worden opgelost met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt onnodige kosten voor een loodgieter. Indien de opstopping dieper in de afvoerleiding zit of koppig is, contacteer onze loodgieter.