loodgieter eindhoven

Loodgieter Sliffert

Diensten
Riool verstopt Sliffert
js_loader
24/7 tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Sliffert
Loodgieter Sliffert, bel nu
040-4567890​

Dichte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Veelal kunt u dit probleemgeval zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het slim om de loodgieter te bellen. Wij verhelpen pijlsnel en vakkundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Indien de verstopping urgent is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Hinder van lekkage in de woning?

Lekkage in huis kan een ware nachtmerrie zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan je huis kan teweegbrengen en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor de toename van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een redelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan daardoor een impact op je dagelijkse routine vormen. Daardoor is het van aanzienlijk belang om vandaag actie te ondernemen wanneer je een lek in huis opmerkt. Het is belangrijk om vlug te handelen om verdere afbreuk en narigheid te vermeiden.

Overlast van daklekkage

Lekkage aan het dak is doorgaans een tijdrovende en dure reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid in huis om elke denkbare lekkages aan het dak te vinden en te verhelpen. Bovendien kunnen onze monteurs u recommanderen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of waterdoordrongen framewerk. Ook kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en repareren wanneer noodzakelijk. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Afvoer naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de leiding waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het ontdekken van de obstructie het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de opstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Sliffert

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het verlamt ook het hele rioolsysteem van de woning.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van uw huis. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in Sliffert helpt graag in al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft tevens een fikse besparing op de verwarmingskosten, woonplezier en warmte in uw woning.

Meteen een loodgieter inzetten

Onze spoedservice is exclusief opgericht voor de meest dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Lekkage of ernstige verstopte leiding? wij staan altijd voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.