loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Sliffert

Werkzaamheden
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Sliffert
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
Loodgieter Sliffert nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte riolering in uw douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem normaliter zelf herstellen. Zo niet, dan is het raadzaam de loodgieter bellen uit Sliffert. Onze loodgieters zullen de verstopping snel en vakkundig herstellen. Een opstopping komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht beschikbaar. Wanneer de verstopping urgent is, neem dan direct contact met ons op.

Overlast wegens lekkage?

Een daklekkage is normaal gesproken een kostbare en slepende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en bekwaamheid om elk soort daklekkage op te sporen en te fixen. Onze dakdekkers kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast hout. Indien nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Vraag een kostenloze prijsopgave aan..

Riool verstopping oplossen

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding lokaliseren. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en welke technieken nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig toegepast om de verstopping vast te stellen.

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het verlamt ook het hele afvoersysteem van de woning.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw cv zo optimaal en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Sliffert helpt u graag bij alle veel voorkomende cv klussen. Een klasse onderhouden en moderne cv ketel is in topconditie en bied naast een enorme besparing in energiekosten ook plezier en warmte in het woonhuis.

24/7 nood diensten

De spoeddienst is speciaal gericht op de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een grootschalige verstopping in het riool, kritieke lekkage aan het riool en een gebarsten waterleiding.

js_loader
Hinder van lekkages of een grote verstopping? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan afvoeren en leidingwerk. Met name verstopte leidingen en het plaatsen van nieuwe leidingen behoort tot de gebruikelijke werkzaamheden. Bovendien verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Antwoord: wij rijden vanuit Sliffert en komen graag bij u langs in Heistraat, Muggenhol, Biezenkuilen, Djept, Welschap

Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekend of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het normale tarief. Onze monteur kan u vaak per telefoon een prijsschatting maken voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn aangeraden, dit kan verschillen tussen elk jaar tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: kleine verstoppingen zijn veelal zelf te verhelpen door de inzet van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit om onnodige kosten van de loodgieter te vermeiden. Mits de obstructie dieper zit of hardnekkig is dan neemt u contact op met onze ontstoppingsmonteur.