loodgieter eindhoven

Loodgieter Schoot

Onze andere diensten
Riool verstopt Schoot
js_loader
24/7 dienstbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij komen in de volgende regio‘s
spoedservice Schoot
Loodgieter Schoot, bel nu!
040-4567890​

Verstopte afvoer ontstoppen

Heeft u last van een dichtgelopen afvoer in de douche, badkamer, keuken of toilet? Veelal kunt u dit probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het slim om ons in te schakelen. Loodgieter Schoot herstellen pijlsnel en vakkundig de verstopte leiding. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de ontstoppen dringend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lekkage herstellen

Een waterlek in de woning kan een heuse nachtmerrie zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan je woning kan aanrichten en hoge herstelkosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor de groei van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een redelijke belemmering zijn voor je woongenot en kan daarom een impact op je gebruikelijke routine vormen. Vandaar is het van vitaal belang om meteen actie te ondernemen zodra je een lekkage in de woning ontdekt. Het is belangrijk om snel te handelen om verdere afbreuk en ellende te vermeiden.

Overlast van waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is doorgaans een prijzige en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid om elk gebruikelijk lekkage op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of aangetast houtwerk. Mits nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat loodgieter Schoot voor u kunnen doen? Bel ons.

Verstopping in het riool verwijderen

Het riool is de hoofdleiding waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die normaliter niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. Het riool is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping opsporen. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en welke technieken nodig zijn. Een camera-inspectie wordt vaak toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Schoot

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft strekkende effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioleringssysteem in uw woning.

Centrale Verwarming systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woning verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de boiler zo goed en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Schoot ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler werkzaamheden. Een goed verzorgde en geavanceerde cv ketel is efficienter en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook comfort en warmte in de woning.

24/7 loodgieter, onze installateurs zijn bereikbaar

De spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Heeft u last van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.