loodgieter eindhoven

Loodgieter Scherpenering

Overige diensten
Riool verstopt Scherpenering
js_loader
24/7 tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Scherpenering
Met spoed een loodgieter in Scherpenering nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u een dichte riolering in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleem vaak zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter bellen uit Scherpenering. Loodgieter Scherpenering zullen de verstopping vlot en kundig ontstoppen. Een opstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Mede daardoor zijn wij 24/7 beschikbaar. Als de verstopte riolering spoedeisend is, neem dan direct contact met ons op.

Lek in het plafon herstellen

Waterlekkage in de woning kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je huis kan veroorzaken en hoge reparaties met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook voor de toename van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een tamelijke hindernis zijn voor je woongenot en kan daarom een aanslag op je dagelijkse routine vormen. Daardoor is het van vitaal belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lek in de woning opmerkt. Het is cruciaal om vlug te optreden om verdere afbreuk en problemen te vermeiden.

Overlast van lekkage aan het dak

Een daklekkage is normaal gesproken een langdurige en dure reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om elke mogelijke lekkages op het dak op te sporen en op te lossen. Daarnaast kunnen onze dakdekkers u adviseren over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of waterdoordrongen houtwerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en repareren indien dit nodig is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Verstopping in het riool oplossen

De riolering is de leiding waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor grote problemen, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de beste keuze. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het opsporen van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Scherpenering gaat doen. Vervolgens zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Scherpenering

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert ook het gehele rioleringssysteem van de woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter Scherpenering helpt graag aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, goed onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft tevens een flinke besparing op de stookkosten, comfort en warmte in het woonhuis.

Nu een expert nodig? Neem contact op.

De spoeddienst is expliciet bedoeld voor de hoogst dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een enorme opstopping in het rioleringssysteem, ernstige lekkage aan het riool en een gesprongen waterleiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze loodgieter!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.