loodgieter eindhoven

Loodgieter Rullen

Onze andere diensten
Riool verstopt Rullen
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw adres
spoedservice Rullen
Met spoed een loodgieter in Rullen nodig?
040-4567890​

Verhelpen verstopte afvoer

Heeft u last van een verstopte afvoer in de badkamer, douche, toilet of keuken? Veelal kunt u dit probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Rullen in te schakelen. Onze loodgieters herstellen pijlsnel en vakkundig de verstopte afvoer. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen dringend is, neem dan meteen contact met onze monteurs op.

Last van waterlekkage in de woning?

Een waterlekkages in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan veroorzaken en hoge herstelkosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een waterlekkage kan een tamelijke overlast zijn voor je woongenot. Het is dus van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een waterlek in huis ziet.

Last van waterlekkage aan het dak

Lekkages aan het dak is veelal een slepende en kostbare reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de ervaring en expertise onder de riem om iedere soort lekkage op het dak op te sporen en op te lossen. Tevens kunnen onze dakdekkers u suggereren over hun bevindingen zoals waterschade, schimmels of rottend houtwerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen indien nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Opstopping in het riool oplossen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote ellende, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het ontdekken van de opstopping het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Daarna zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de opstopping te vinden.
riool inspectie met camera Rullen

Het negeren van een verstopt riool heeft strekkende effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de boiler zo goed en winstgevend mogelijk draait. Loodgieter Rullen helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler opdrachten. Een goed verzorgde en geavanceerde cv ketel is efficienter en geeft naast een enorme besparing in energiekosten ook plezier en warmte in het huis.

Onmiddellijk een loodgieter nodig? Bel ons.

De spoed loodgieterdienst is exclusief opgericht voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grote afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Last van lekkage of een serieuze verstopping? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.