loodgieter eindhoven

Loodgieter Riel

Meer diensten
Riool verstopt Riel
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Riel
Loodgieter Riel, bel nu
040-4567890​

Oplossen dicht geraakte afvoer

Heeft u last van een geblokkeerde afvoer in de badkamer, douche, toilet of keuken? Veelal kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om ons in te schakelen. Wij verhelpen snel en vakkundig de dichte afvoer. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen dringend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Lekkage in het plafon oplossen

Een waterlekkages in de woning is een echte nachtmerrie. Niet alleen leidt het afbreuk aan het huis en prijzige herstelkosten, echter in het ergste situatie veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Samengevat, een lekkage is een aanslag op uw dagelijks leven. Zodra u een lekkage in uw woning vindt, is het zeer belangrijk om meteen actie te ondernemen.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is regelmatig een prijzige en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de expertise en vakkundigheid om elk voorkomend daklekkage op te sporen en te repareren. Zij kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Mits nodig kunnen wij ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze prijsopgave aan..

Afvoerleiding naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de hoofdleiding waarop alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is de beste oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping traceren. De monteur zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en welke instrumenten nodig is. Camera inspectie wordt veel toegepast om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Riel

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, zoals leidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het verlamt ook het hele rioleringssysteem van het huis.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de cv zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in Riel helpt graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en geeft bovendien een flinke besparing op de verwarmingskosten, woonplezier en warmte in het huis.

Nu een loodgieter nodig? Neem contact op.

De spoedservice is exclusief ontworpen voor de uiterst dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.