loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Riel

Onze andere diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Riel
Wij komen in de volgende regio‘s
Loodgieter Riel nodig?
040-123456​

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? Veelal kunt u dit probleemgeval zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter Riel te bellen. Loodgieter Riel verhelpen snel en vakkundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping urgent is, neem dan direct contact met onze monteurs op.

Last van lekkages?

Lekkages aan het dak is regelmatig een prijzige en langdurige reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en bekwaamheid om elk soort daklekkage op te sporen en te fixen. Zij kunnen ook aanraden over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of water aangetast houtwerk. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool verstopping oplossen

De riolering is de leiding waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme narigheden, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het ontdekken van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de verstopte rioolbuis te vinden.

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend rioolbuis heeft vergaande gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in uw huis.

CV systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo goed en profijtelijk mogelijk draait. Loodgieter Riel ondersteund u graag bij alle veel voorkomende cv taken. Een goed verzorgde en moderne ketel is efficienter en geeft naast een enorme besparing in energiekosten ook comfort en warmte in de woning.

24/7 spoed loodgieter

Onze spoeddienst is specifiek gericht op de uiterst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijvoorbeeld een grote opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan de riolering en een gebarsten leiding.

js_loader
Hinder van lekkage of een ernstige verstopping? Bel loodgieter Riel!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstopte leidingen en het aanleggen van nieuw leidingwerk zijn de de belangrijkste klussen. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan b.v. uw CV installatie.

Antwoord: wij opereren vanuit Riel en helpen u graag in Putten, Zes Gehuchten, Urkhoven, Hulst, Gijzenrooi

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, tijdens het weekeinde of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Meestal kan onze loodgieter u een telefonisch inschatting geven van de kosten voor de klus.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.

Antwoord: Kleine verstoppingen mogen vaak zelf worden verholpen met een plopper. Dit voorkomt extra uitgaven aan de loodgieter. Indien de opstopping dieper in de afvoerleiding zit of stevig is, contacteer onze loodgieter.