loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Refeling

Onze overige diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Refeling
Wij komen in de volgende gebieden
Loodgieter Refeling, bel ons!
040-123456​

Heeft u hinder van een verstopte afvoer in de badkamer, keuken of toilet? Menigmaal kunt u dit probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het slim om ons in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen snel en kundig de dichte pijpleiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, neem dan direct contact met ons op.

Hinder door lekkages?

Een daklekkage is regelmatig een prijzige en langdurige reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en deskundigheid om elk voorkomend lekkage te traceren en te fixen. Zij kunnen u ook aanraden over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Mits nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Riool afvoer ontstoppen

De riolering is de afvoer waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is verstandig. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping opsporen. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor technieken nodig is. Camera onderzoek wordt veel gebruikt om de verstopping te herkennen.

Het niet verhelpen van een verstopt riool heeft strekkende effecten bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in de woning.

CV systemen

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van groot belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter in Refeling helpt u graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, top onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en biedt bovendien een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, wooncomfort en warmte in het woonhuis.

Meteen een loodgieter nodig?

Onze loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijvoorbeeld een enorme opstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkages aan de afvoer en een gesprongen leiding.

js_loader
Last van lekkages of een grote verstopping? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Bovendien voert de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de boiler.

Antwoord: Wij werken vanuit Refeling helpen u graag.

Antwoord: nood diensten in de nachtelijke uren, het weekend of op feestdagen hebben een toeslag op het normale tarief. Onze technicus kan u veelal telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf goed op te lossen door de inzet van een plopper. Dit om extra kosten van de loodgieter te voorkomen. Mits de obstructie dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze ontstoppingsmonteur.