loodgieter eindhoven

Loodgieter Refeling

Onze overige diensten
Riool verstopt Refeling
js_loader
24/7 tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw locatie
spoedservice Refeling
Loodgieter Refeling, bel direct
040-4567890​

Dichte afvoer ontstoppen

Heeft u een verstopte riolering in de toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem vaak zelf herstellen. Gaat dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter bellen uit Refeling. Onze loodgieters kunnen de verstopping vlot en kundig fixen. Een opstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Daarom zijn wij 24/7, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter.

Lekkage in de badkamer herstellen

Een waterlekkage in huis is een echte nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het afbreuk aan de woning en prijzige reparatiekosten, niettemin in het ellendige geval veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Samengevat, een lek is een aanslag op uw dagelijks leven. Wanneer u een waterlek in uw huis geconstateerd, is het zeer belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen.

Last van waterlekkage aan het dak

Een daklekkage is veelal een kostbare en slepende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en competentie om elk soort daklek te vinden en te fixen. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen loodgieter Refeling ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Afvoerleiding naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de leiding waarop alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die vaak niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping opsporen. De monteur zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor instrumenten nodig is. Een camera-inspectie wordt veel toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Refeling

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in de woning.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt voor de verwarming van het huis. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter Refeling helpt graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, woonplezier en warmte in de woning.

Onmiddellijk een loodgieter inzetten

De spoeddienst is speciaal opgericht voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Heeft u last van lekkages of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.