loodgieter eindhoven

Loodgieter Putten

Andere diensten
Riool verstopt Putten
js_loader
24/7 tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
spoedservice Putten
Loodgieter in Putten nodig?
040-4567890​

Dichte leiding gangbaar maken

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Vaak kunt u het probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter te contacteren. Loodgieter Putten verhelpen snel en kundig de verstopte leiding. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de ontstoppen spoedeisend is, neem dan vandaag contact met onze monteurs op.

Lek in de badkamer oplossen

Een waterlekkage in de woning kan zeer vervelend zijn, aangezien het niet alleen schade aan de woning kan teweegbrengen en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook kan resulteren tot de groei van schimmels die je ziek kan maken. Een waterlek kan een tamelijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Dus is het van wezelijk belang om meteen actie te ondernemen zodra een lekkage in huis wordt ontdekt.

Verhelpen lekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is veelal een slepende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid onder de riem om elke soort lekkages aan het dak op te sporen en te verhelpen. Bovendien kunnen zij u suggereren over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of waterdoordrongen houtwerk. Zowel kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren wanneer noodzakelijk. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Dichte het riool herstellen

Het riool is de leiding waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor grote narigheden, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het riool is zodanig lang dat het vaststellen van de obstructie het eerste is wat de loodgieter zal doen. Aansluitend zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt vaak gebruikt om de opstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Putten

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het stokt ook het hele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van uw woonhuis. Het is van groot belang dat de cv zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk doet. De loodgieter Putten helpt u graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, goed onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en biedt tevens een aanzienlijke besparing op de energierekening, woonplezier en warmte in het huis.

24/7 expert - wij zijn bereikbaar

De spoedservice is specifiek opgericht voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Heeft u last van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.