loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Putten

Overige diensten
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter Putten
Wij werken bij u in Putten
Snel een loodgieter in Putten nodig?
040-123456​

Heeft u een dichte riolering in uw badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleemgeval meestal zelf herstellen. Zo niet, dan is het raadzaam de loodgieter bellen uit Putten. Onze loodgieters kunnen de verstopping snel en vakkundig oplossen. Een opstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar. Mits de verstopping dringend is, neem dan meteen contact met ons op.

Last van lekkages?

Een daklekkage is vaak een tijdrovende en dure reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de kennis en expertise onder de riem om iedere denkbare lekkage aan het dak op te sporen en te verhelpen. Tevens kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of afbrokkelend framewerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en vernieuwen mits noodzakelijk. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Riool afvoer ontstoppen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het traceren van de obstructie het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de verstopte rioolbuis te identificeren.

Het negeren van een slecht doorlopend afvoer heeft vergaande gevolgen zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioleringssysteem in het huis.

CV systemen

De CV ketel zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Putten helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft daarnaast een flinke besparing op de energieafrekening, woonplezier en warmte in het woonhuis.

Nu een spoed loodgieter nodig?

De loodgieter spoeddienst is expliciet gericht op de hoogst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grote verstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten (water) leiding.

js_loader
Heeft u last van lekkages of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingwerk. Met name verstoppingen en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn de gebruikelijke werkzaamheden. Bovendien verricht de loodgieter ook onderhoud aan onder andere de boiler.

Antwoord: Wij werken vanuit Putten en komen graag bij u langs.

Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekend of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u veelal per telefoon een prijsschatting maken voor de reparatie.

Antwoord: veelal wordt een standaard onderhoudstermijn aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: Kleinschalige verstoppingen mogen meestal zelf worden opgelost met een afvoer ontstopper. Dit vermeid onnodige kosten voor een loodgieter. Wanneer de opstopping dieper in de leiding zit of hardnekkig is, bel dan onze loodgieter.