loodgieter eindhoven

Loodgieter Philipswijk

Onze andere diensten
Riool verstopt Philipswijk
js_loader
24/7 tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Philipswijk
Loodgieter Philipswijk, bel ons!
040-4567890​

Dichte leiding gangbaar maken

Heeft u een dichte riolering in de badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval meestal zelf herstellen. Gaat dit niet, dan is het aan te raden de loodgieter bellen uit Philipswijk. Loodgieter Philipswijk kunnen de verstopte leiding snel en vakkundig ontstoppen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Mede daardoor zijn onze loodgieters ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopte pijpleiding spoedeisend is, bel de loodgieter Philipswijk.

Lek in de badkamer oplossen

Een waterlek in huis is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je woonhuis kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een redelijke hinder zijn voor het woongenot. Het is dus van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een waterlekkage in huis vind.

Last van waterlekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is normaal gesproken een langdurige en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke denkbare lekkage op het dak op te sporen en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u recommanderen over hun ontdekking zoals waterschade, schimmels of aangetast houtwerk. Zowel kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren als dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool verstopping herstellen

De riolering is de hoofdleiding waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die meestal niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping vinden. De loodgieter zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor instrumenten nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt veel toegepast om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Philipswijk

Het niet schoonmaken van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert ook het hele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo optimaal en productief mogelijk functioneert. Loodgieter Philipswijk helpt u graag bij alle veel voorkomende centrale verwarming klussen. Een klasse verzorgde en moderne boiler is sterker en geeft naast een flinke besparing op de energieafrekening ook woonplezier en warmte in het huis.

Direct een monteur inzetten

Onze spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de uiterst urgente loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze monteur!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.