loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Philipswijk

Onze overige diensten
js_loader
24/7 dienstbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Philipswijk
Wij werken bij u in de buurt
Direct een loodgieter in Philipswijk nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte riolering in de badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleem vaak zelf herstellen. Lukt dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Philipswijk. Wij zullen de verstopte leiding vlot en vakkundig fixen. Een opstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Vandaar zijn wij dag en nacht beschikbaar. Ingeval de verstopte leiding urgent is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Last van lekkages?

Lekkages aan het dak is doorgaans een dure en langdurige reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en deskundigheid om elk voorkomend daklekkage te traceren en te repareren. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Indien noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat loodgieter Philipswijk voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Riool afvoer verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is de betere oplossing. Het rioleringssysteem is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de opstopping lokaliseren. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt veel toegepast om de verstopping vast te stellen.

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het verlamt ook het hele rioolsysteem van het huis.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van het woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter Philipswijk zal u graag helpen aan al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en biedt daarnaast een fikse besparing op de stookkosten, plezier en warmte in het woonhuis.

24/7 nood loodgieter

De spoedservice is specifiek bedoeld voor de uiterst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Bijv. een enorme obstructie in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan het riool en een gesprongen leiding.

js_loader
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze monteur!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het installeren van nieuwe leidingen zijn enkele van de hoofdzakelijke opdrachten. Tevens voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Antwoord: wij rijden vanuit Philipswijk en helpen u graag in Aanschot, Vaartbroek, Bokt, Vlokhoven, Heuvel

Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, gedurende het weekeinde en/of op feestdagen worden uitgevoerd, wordt een toeslag gerekend bovenop het normale tarief. Doorgaans kan onze monteur u een telefonisch inschatting geven voor het tarief voor de opdracht.

Antwoord: vaak wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: Lichte verstoppingen mogen vaak zelf worden opgelost met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit voorkomt extra kosten voor de monteur. Wanneer de opstopping dieper zit of stevig is, contacteer onze monteur.