loodgieter eindhoven

Loodgieter Opwetten

Diensten
Riool verstopt Opwetten
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
spoedservice Opwetten
Loodgieter in Opwetten nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem veelal zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan is het raadzaam de loodgieter bellen uit Opwetten. Loodgieter Opwetten kunnen de verstopte leiding razendsnel en kundig herstellen. Een opstopping komt immers op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters dag en nacht beschikbaar. Mits de verstopte leiding urgent is, bel de loodgieter Opwetten.

Waterlekkage in de badkamer oplossen

Een waterlekkage in de woning kan zeer vervelend zijn, omdat het niet alleen schade aan het verblijf kan teweegbrengen en hoge reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook kan resulteren tot de groei van schimmel die je ziek kan maken. Een lekkage kan een tamelijke overlast zijn voor het dagelijkse leven. Daarom is het van wezelijk belang om direct actie te ondernemen wanneer een lekkage in huis wordt ontdekt.

Overlast van lekkage in het dak

Lekkages aan het dak is veelal een langdurige en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise onder de riem om iedere soort lekken aan het dak te vinden en te herstellen. Daarnaast kunnen onze monteurs u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of aangetast houtwerk. Bovendien kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen indien dit nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dichte het riool herstellen

Het riool is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme problematiek, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het riool is zodanig lang dat het opsporen van de opstopping het eerste is wat de loodgieter Opwetten zal doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Opwetten

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft vergaande gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in het verblijf.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw cv zo goed en profijtelijk mogelijk werkt. Loodgieter Opwetten ondersteund u graag bij alle veel voorkomende cv reparaties. Een top verzorgde en moderne boiler is efficienter en geeft naast een fikse besparing op de energieafrekening ook woonplezier en warmte in het verblijf.

Nu een loodgieter nodig? Bel ons.

De loodgieter spoed dienst is expliciet bedoeld voor de hoogst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een grote opstopping in het riool, kritieke lekkage aan het riool en een gebarsten leiding.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende dag? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.