loodgieter eindhoven

Loodgieter Opwetten

Onze andere diensten
Riool verstopt Opwetten
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
spoedservice Opwetten
Loodgieter in Opwetten nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem veelal zelf verhelpen. Zo niet, dan is het raadzaam de loodgieter bellen uit Opwetten. Loodgieter Opwetten kunnen de verstopte leiding razendsnel en kundig herstellen. Een opstopping komt immers op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters 24/7 beschikbaar. Mits de verstopte leiding urgent is, bel de loodgieter Opwetten.

Lek in de badkamer oplossen

Een lekkage in de woning is een echte nachtmerrie. Niet alleen richt het schade aan de woning en hoge reparatiekosten, echter in het akelige geval veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lekkage is een aanslag op uw woongenot. Zodra u een waterlek in uw woning ontdekt, is het uitermate belangrijk om direct actie te ondernemen.

Overlast van lekkage in het dak

Een daklekkage is normaal gesproken een prijzige en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en vakkundigheid om elk type daklekkage te vinden en te fixen. Zij kunnen u ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast hout. Indien nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk uitvoeren. Benieuwd wat loodgieter Opwetten voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Riool verstopping herstellen

Het riool is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme problematiek, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het riool is zodanig lang dat het opsporen van de opstopping het eerste is wat de loodgieter Opwetten zal doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Opwetten

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft vergaande gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in het verblijf.

Centrale Verwarming systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in Opwetten helpt u graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel is efficiënter en geeft bovendien een flinke besparing op de verwarmingskosten, woonplezier en warmte in het verblijf.

Nu een loodgieter nodig? Bel ons.

De loodgieter spoed dienst is expliciet bedoeld voor de hoogst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een grote opstopping in het riool, kritieke lekkage aan het riool en een gebarsten leiding.
Last van lekkages of een grote verstopte leiding? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.