loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Opwetten

Werkzaamheden
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Opwetten
Wij werken in de volgende regio‘s
Loodgieter Opwetten, spreek direct
040-123456​

Heeft u een dichte riolering in uw badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleem meestal zelf verhelpen. Gaat dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter bellen uit Opwetten. Loodgieter Opwetten kunnen de verstopte leiding snel en kundig ontstoppen. Een verstopping komt altijd op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopte leiding urgent is, bel ons.

Last van lekkage?

Lekkages aan het dak is meestal een tijdrovende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en expertise in huis om iedere denkbare lekken aan het dak te vinden en op te lossen. Tevens kunnen zij u adviseren over hun ontdekking zoals waterschades, schimmels of rottend houtwerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en repareren wanneer dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Riool afvoer ontstoppen

De riolering is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme problemen, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is de beste keuze. Het riool is dermate lang dat het opsporen van de opstopping het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de obstructie te identificeren.

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het verlamt ook het hele afvoersysteem van het huis.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw centrale verwarming zo goed en productief mogelijk werkt. Loodgieter Opwetten ondersteund u graag bij alle voorkomende centrale verwarming opdrachten. Een correct onderhouden en geavanceerde boiler is sterker en bied naast een fikse besparing op de energieafrekening ook plezier en warmte in uw woning.

Direct een nood loodgieter nodig?

Onze loodgieter spoed dienst is expliciet bedoeld voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een enorme obstructie in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan het riool en een gesprongen waterleiding.

js_loader
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt vaak verstoppingen. Verstoppingen en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn de de belangrijkste opdrachten. Tevens verricht een loodgieter ook onderhoud uit aan bijv. uw boiler.

Antwoord: Wij werken vanuit Opwetten helpen u graag.

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, tijdens het weekend en/of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het reguliere tarief. Vaak kan onze loodgieter u een telefonisch inschatting geven voor het tarief voor de werkzaamheden.

Antwoord: veelal wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn aangeraden, dit kan wisselen tussen elk jaar tot 2 of 3 jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen kunnen meestal zelf worden opgelost met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit vermeid extra uitgaven aan een ontstoppingsmonteur. Indien de opstopping dieper in de leiding zit of stevig is, bel dan onze ontstoppingsmonteur.