loodgieter eindhoven

Loodgieter Olen

Overige diensten
Riool verstopt Olen
js_loader
24/7 dienstbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice Olen
Direct een loodgieter in Olen nodig?
040-4567890​

Oplossen dichte afvoer

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de keuken, douche, badkamer of toilet? Vaak kunt u dit probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het slim om ons in te schakelen. Wij verhelpen vlot en kundig de dichte pijpleiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Indien de ontstoppen spoedeisend is, neem dan nu op contact met ons op.

Hinder van lekkage in de woning?

Lekkages in huis kan een heuse nachtmerrie zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan je huis kan aandoen en hoge herstelkosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor de groei van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een tamelijke hindernis zijn voor je woongenot en kan daarom een aanslag op je gebruikelijke routine vormen. Vandaar is het van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een lek in huis ontdekt. Het is belangrijk om vlug te optreden om verdere afbreuk en problemen te voorkomen.

Herstellen lekkage in het dak

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een dure en langdurige reparatie. Onze technici hebben de ervaring en bekwaamheid om elk type daklekkage te vinden en te herstellen. Zij kunnen ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Indien nodig kunnen loodgieter Olen ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Bel ons.

Verstopte het riool herstellen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme narigheden, die vaak niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het lokaliseren van de opstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Olen

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het verlamt ook het gehele rioolsysteem van de woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van cruciaal belang dat de cv zo efficiënt en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Olen helpt u graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel is efficiënter en biedt daarnaast een flinke besparing op de energieafrekening, woonplezier en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een loodgieter inzetten

De spoeddienst is expliciet bedoeld voor de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijvoorbeeld een enorme obstructie in het rioleringssysteem, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten leiding.
Lekkages of ernstige verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.