loodgieter eindhoven

Loodgieter Oerle

Overige diensten
Riool verstopt Oerle
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Oerle
Loodgieter Oerle, bel nu!
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u een dichte afvoer in de badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem doorgaans zelf oplossen. Gaat dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Oerle. Onze loodgieters kunnen de verstopping razendsnel en kundig verhelpen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Daardoor zijn wij dag en nacht beschikbaar. Als de verstopping urgent is, neem dan meteen contact met ons op.

Last van waterlekkage in huis

Een lekkage in de woning kan zeer vervelend zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan de woning kan aanrichten en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook kan leiden tot de groei van schimmels die je ziek kan maken. Een lekkage kan een redelijke hinder zijn voor het dagelijkse leven. Daardoor is het van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt gevonden.

Daklekkage oplossen

Een daklekkage is regelmatig een dure en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en vakkundigheid om elk soort daklekkage op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of aangetast houtwerk. Mits noodzakelijk kunnen loodgieter Oerle ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Bel ons.

Afvoerleiding naar de riolering verstopt

De riolering is de afvoer waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problematiek, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het lokaliseren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Oerle zal doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Oerle

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van uw huis. Het is van essentieel belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter Oerle helpt graag aan al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, goed onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft tevens een flinke besparing op de stookkosten, comfort en warmte in het verblijf.

Meteen een monteur inzetten

Onze loodgieter spoed dienst is specifiek bedoeld voor de hoogst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende dag. Bijv. een grootschalige obstructie in het riool, ernstige lekkage aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Lekkage of grote verstopping? wij staan altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.