loodgieter eindhoven

Loodgieter Oerle

Overige diensten
Riool verstopt Oerle
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Oerle
Loodgieter Oerle, bel nu!
040-4567890​

Verstopte leiding gangbaar maken

Heeft u een verstopte afvoer in de badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem doorgaans zelf oplossen. Gaat dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Oerle. Onze loodgieters kunnen de verstopping razendsnel en kundig verhelpen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Daardoor zijn wij dag en nacht beschikbaar. Als de verstopping urgent is, neem dan meteen contact met ons op.

Waterlekkage oplossen

Een waterlek in de woning is een vervelende situatie die niet alleen schade aan je woning kan veroorzaken en hoge reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een waterlek kan een redelijke hinder zijn voor het dagelijkse leven. Het is daarom van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra je een waterlek in de woning vind.

Last van lekkage aan het dak

Een daklekkage is doorgaans een tijdrovende en kostbare reparatie om te herstellen. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise in huis om elke mogelijke lekkages aan het dak op te sporen en te herstellen. Ook kunnen onze dakdekkers u aanbevelen over hun ontdekking zoals waterschade, schimmels of afbrokkelend timmerwerk. Ook kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen wanneer dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verstopping in de riolering oplossen

De riolering is de afvoer waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problematiek, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het lokaliseren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Oerle zal doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Oerle

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw huis verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de boiler zo goed en rendabel mogelijk draait. Loodgieter Oerle helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler klussen. Een goed verzorgde en geavanceerde boiler is in topconditie en geeft naast een flinke besparing op de energierekening ook comfort en warmte in het verblijf.

Meteen een loodgieter nodig? Neem contact op.

Onze spoed loodgieterdienst is specifiek ontworpen voor de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Lekkage of grote verstopping? wij staan altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.