loodgieter eindhoven

Loodgieter Nuenen

Meer diensten
Riool verstopt Nuenen
js_loader
Altijd bereikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
spoedservice Nuenen
Loodgieter Nuenen, bel nu
040-4567890​

Ontstoppen dicht geraakte afvoerleiding

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de badkamer, douche, toilet of keuken? Menigmaal kunt u dit probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het slim om ons te contacteren. Loodgieter Nuenen verhelpen snel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de ontstoppen urgent is, neem dan direct contact met onze monteurs op.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Waterlekkage in huis kan een ware nachtmerrie zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan aanrichten en hoge reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor de groei van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een behoorlijke hindernis zijn voor je woongenot en kan hierdoor een impact op je gebruikelijke routine vormen. Daarom is het van aanzienlijk belang om vandaag actie te ondernemen zodra je een lek in huis ontdekt. Het is belangrijk om vlot te optreden om verdere afbreuk en narigheid te voorkomen.

Overlast van daklekkage

Een daklekkage is meestal een langdurige en dure reparatie om te verhelpen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise meegenomen om iedere denkbare lekken aan het dak te vinden en te verhelpen. Tevens kunnen onze monteurs u recommanderen over de ontdekking zoals waterschades, schimmel of afbrokkelend timmerwerk. Ook kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en repareren wanneer nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Riolering ontstoppen

Het riool is de hoofdleiding waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problemen, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het riool is zodanig lang dat het lokaliseren van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Nuenen zal doen. Vervolgens zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopte rioolbuis te vinden.
riool inspectie met camera Nuenen

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het verlamt ook het gehele rioleringssysteem van het huis.

CV systemen

De cv regelt dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo goed en winstgevend mogelijk functioneert. Loodgieter Nuenen helpt u graag bij alle voorkomende centrale verwarming opdrachten. Een klasse verzorgde en moderne cv ketel is in topconditie en geeft naast een enorme besparing in energiekosten ook woonplezier en warmte in de woning.

Nu een loodgieter inschakelen

De spoedservice is expliciet gericht op de meest urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijv. een enorme obstructie in het riool, kritieke lekkages aan de afvoer en een gebarsten leiding.
Hinder van lekken of een serieuze verstopte leiding? Bel onze loodgieter!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.