loodgieter eindhoven

Loodgieter Nieuwe Dijk

Onze andere diensten
Riool verstopt Nieuwe Dijk
js_loader
24/7 tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Nieuwe Dijk
Loodgieter in Nieuwe Dijk nodig?
040-4567890​

Verstopte leiding ontstoppen

Heeft u een verstopte afvoer in de badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleemgeval veelal zelf oplossen. Gaat dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Nieuwe Dijk. Loodgieter Nieuwe Dijk kunnen de verstopte leiding vlot en vakkundig fixen. Een verstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Mede daardoor zijn onze loodgieters 24/7 bereikbaar. Wanneer de verstopte leiding urgent is, bel ons.

Waterlekkage verhelpen

Een lekkage in de woning is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan aanrichten en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een lekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven. Het is daardoor van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen wanneer je een lekkage in het woonhuis ziet.

Herstellen waterlekkage in het dak

Een daklekkage is vaak een tijdrovende en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid in huis om iedere soort lekkages aan het dak te vinden en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u recommanderen over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of afbrokkelend framewerk. Ook kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en vernieuwen als dit nodig is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Afvoerleiding naar het rioleringssysteem verstopt

Het riool is de afvoer waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het riool is dermate lang dat het vinden van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Nieuwe Dijk gaat doen. Daarna zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de opstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Nieuwe Dijk

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert ook het hele afvoersysteem van het huis.

Centrale Verwarming systemen

De cv regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de boiler zo goed en winstgevend mogelijk draait. Loodgieter Nieuwe Dijk ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler reparaties. Een correct verzorgde en geavanceerde ketel is in topconditie en bied naast een enorme besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in de woning.

Direct een loodgieter nodig? Neem contact op!

Onze spoedservice is expliciet bedoeld voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een grote obstructie in het rioleringssysteem, kritieke lekkage aan de afvoer en een gesprongen (water) leiding.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.