loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Nieuwe Dijk

Onze andere diensten
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter Nieuwe Dijk
Wij werken in de volgende regio
Loodgieter Nieuwe Dijk nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval veelal zelf verhelpen. Zo niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Nieuwe Dijk. Loodgieter Nieuwe Dijk kunnen de verstopte leiding razendsnel en vakkundig herstellen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht bereikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter Nieuwe Dijk.

Overlast wegens lekkage?

Een daklekkage is veelal een prijzige en tijdrovende reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en competentie om elk soort lekkage op te sporen en te repareren. Zij kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of verrot houtwerk. Indien nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat loodgieter Nieuwe Dijk voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan..

Riool afvoer ontstoppen

De riolering is de leiding waar iedere afvoer samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme ellende, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de beste keuze. Het riool is dermate lang dat het lokaliseren van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Vervolgens zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de obstructie te vinden.

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het verlamt ook het hele afvoersysteem van het huis.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo optimaal en productief mogelijk draait. Loodgieter Nieuwe Dijk ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler reparaties. Een top onderhouden en geavanceerde ketel is sterker en bied naast een enorme besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in het verblijf.

24/7 nood loodgieter

De spoedservice is exclusief ontworpen voor de uiterst dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

js_loader
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan rioleringen en (water)leidingen. Vooral verstoppingen en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de boiler.

Antwoord: wij werken vanuit Nieuwe Dijk en komen graag bij u langs in Stad van Gerwen, Rullen, Spekt, Laar, Hool

Antwoord: spoed diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op de normale prijs. Onze loodgieter kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: kleine verstoppingen zijn veelal zelf goed op te lossen door de inzet van een plopper. Zo voorkomt u onnodige uitgaven aan een loodgieter. Indien de verstopping dieper zit of hardnekkig is dan neemt u contact op met onze monteur.