loodgieter eindhoven

Loodgieter Nieuwacht

Onze andere diensten
Riool verstopt Nieuwacht
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Nieuwacht
Met spoed een loodgieter in Nieuwacht nodig?
040-4567890​

Dichte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf oplossen. Lukt dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Nieuwacht. Wij kunnen de verstopte leiding snel en kundig fixen. Een verstopping komt immers op de meest onaangename en gekke momenten voor. Daarom zijn wij dag en nacht, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopping urgent is, bel de loodgieter Nieuwacht.

Lekkage ontdekt in huis

Een lekkages in de woning is een echte nachtmerrie. Niet alleen leidt het afbreuk aan de woning en hoge herstelkosten, echter in het akelige geval veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lekkage is een aanslag op uw dagelijks leven. Zodra u een waterlek in uw woning vindt, is het zeer belangrijk om direct actie te ondernemen.

Overlast van lekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is veelal een prijzige en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en vakkundigheid om elk soort daklekkage op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanraden over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of verrot houtwerk. Mits nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Verstopte de riolering herstellen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problematiek, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het opsporen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Nieuwacht gaat doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de opstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Nieuwacht

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert ook het hele afvoersysteem van het huis.

CV installatie

De cv regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw centrale verwarming zo goed en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Nieuwacht ondersteund u graag bij alle voorkomende centrale verwarming werkzaamheden. Een top verzorgde en moderne ketel is sterker en geeft naast een flinke besparing in energiekosten ook wooncomfort en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een loodgieter nodig? Neem contact op.

Onze loodgieter spoed dienst is speciaal bedoeld voor de meest dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een grote opstopping in het riool, kritieke lekkages aan de riolering en een gesprongen (water) leiding.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.