loodgieter eindhoven

Loodgieter Nederwetten

Diensten
Riool verstopt Nederwetten
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Nederwetten
Loodgieter Nederwetten, bel nu
040-4567890​

Oplossen dicht geraakte leiding

Heeft u last van een verstopte afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Vaak kunt u dit probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Nederwetten te bellen. Wij verhelpen razendsnel en vakkundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping dringend is, neem dan meteen contact met ons op.

Waterlekkage oplossen

Een lekkages in de woning is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan teweegbrengen en hoge reparaties met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een lekkage kan een redelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven. Het is daarom van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een waterlek in huis opmerkt.

Verhelpen lekkage in het dak

Lekkage aan het dak is doorgaans een prijzige en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en bekwaamheid om elk gebruikelijk lekkage te vinden en te repareren. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast houtwerk. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Bel ons.

Opstopping in het rioleringssysteem verhelpen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme sores, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het lokaliseren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de opstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Nederwetten

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend rioolbuis heeft vergaande effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in uw woning.

Centrale Verwarming

De cv regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat uw cv zo optimaal en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Nederwetten helpt u graag bij alle voorkomende cv taken. Een correct onderhouden en geavanceerde ketel is efficienter en bied naast een enorme besparing in stookkosten ook plezier en warmte in uw woning.

24/7 monteur, onze monteurs zijn dienstbaar

De spoedservice is speciaal gericht op de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een grote opstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen leiding.
Lekken of vervelende verstopping? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.