loodgieter eindhoven

Loodgieter Nederwetten

Diensten
Riool verstopt Nederwetten
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken bij u in Nederwetten
spoedservice Nederwetten
Loodgieter Nederwetten, bel nu
040-4567890​

Oplossen dicht geraakte leiding

Heeft u een verstopte afvoer in uw keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem doorgaans zelf verhelpen. Wil dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Nederwetten. Loodgieter Nederwetten zullen de verstopping razendsnel en vakkundig verhelpen. Een verstopte leiding komt immers op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Daarom zijn wij ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping urgent is, bel ons.

Last van lekkage in de woning

Een waterlekkage in de woning is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het afbreuk aan de woning en hoge reparatiekosten, desalniettemin in het ellendige situatie veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Kortom, een lek is een aanslag op uw dagelijks leven. Wanneer u een lek in uw woning vindt, is het zeer belangrijk om meteen actie te ondernemen.

Overlast van daklekkage

Lekkage aan het dak is doorgaans een prijzige en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en bekwaamheid om elk type lekkage te vinden en te fixen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast houtwerk. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Bel ons.

Opstopping in het rioleringssysteem verhelpen

De riolering is de hoofdleiding waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is de betere oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding opsporen. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke apparatuur nodig is. Een camera-onderzoek wordt normaal gesproken gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Nederwetten

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert ook het gehele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van essentieel belang dat de ketel zo krachtig en slim mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Nederwetten zal u graag helpen in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, goed onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en biedt tevens een fikse besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een monteur nodig?

De spoedservice is specifiek opgericht voor de meest urgente loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.