loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Nederwetten

Andere diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Nederwetten
Wij werken bij u in de buurt
Loodgieter Nederwetten nodig?
040-123456​

Heeft u een dichte afvoer in uw keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf verhelpen. Zo niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Nederwetten. Loodgieter Nederwetten kunnen de verstopping razendsnel en vakkundig oplossen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daardoor zijn wij dag en nacht beschikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, bel ons.

Hinder wegens lekkage?

Een daklekkage is veelal een slepende en kostbare reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en expertise meegenomen om elke soort lekkages aan het dak op te sporen en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u recommanderen over de bevindingen zoals waterschade, schimmels of afbrokkelend houtwerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren als dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Riool afvoer ontstoppen

De riolering is de leiding waarop alle rioolbuizen op elkaar aansluiten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die doorgaans niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is de beste oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de opstopping traceren. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en welke instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de verstopping te herkennen.

Het negeren van een verstopt afvoerbuis heeft vergaande gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioolsysteem in het verblijf.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw cv zo goed en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Nederwetten helpt u graag bij alle veel voorkomende cv klussen. Een correct onderhouden en geavanceerde ketel is efficienter en geeft naast een fikse besparing in stookkosten ook plezier en warmte in het verblijf.

24/7 nood diensten

Onze spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.

js_loader
Lekkages of omvangrijke verstopping? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan riolering en (water)leidingen. Vooral verstopte leidingen en het plaatsen van nieuwe leidingen behoort tot de hoofdwerkzaamheden. Tevens voert de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de boiler.

Antwoord: wij werken vanuit Nederwetten en komen graag bij u langs in Heerendonk, Spekt, Hooidonk, Bokt, Vossenhol

Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen hebben een toeslag op het normale tarief. Onze monteur kan u doorgaans per telefoon een prijsschatting maken voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudstermijn aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: makkelijke verstoppingen zijn veelal zelf goed te verhelpen door het gebruik van een plopper. Dit om onnodige kosten van de loodgieter te vermeiden. Wanneer de opstopping dieper zit of stevig is dan belt u onze loodgieter.