loodgieter eindhoven

Loodgieter Muggenhol

Meer diensten
Riool verstopt Muggenhol
js_loader
24/7 dienstbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen bij u in Muggenhol
spoedservice Muggenhol
Loodgieter Muggenhol, bel ons!
040-4567890​

Verstopte afvoer gangbaar maken

Heeft u een dichte afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleemgeval vaak zelf oplossen. Zo niet, dan is het raadzaam een loodgieter bellen uit Muggenhol. Wij zullen de verstopping snel en kundig fixen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Daardoor zijn wij dag en nacht bereikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter.

Watervlekken in het plafon herstellen

Een waterlekkage in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen schade aan het woonhuis en prijzige reparaties kan veroorzaken, niettemin in het ergste geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een echte hindernis zijn voor het woongenot. Vandaar is het van onmisbaar belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer een lek in de woning wordt ontdekt.

Last van waterlekkage aan het dak

Een daklekkage is doorgaans een dure en langdurige reparatie. Onze technici hebben de expertise en bekwaamheid om elk gebruikelijk daklekkage op te sporen en te repareren. Zij kunnen u ook aanbevelen over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of vergaan hout. Mits nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Hardnekkige verstopping in het riool verhelpen

De riolering is de hoofdleiding waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die vaak niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is verstandig. De riolering is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding traceren. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en welke technieken nodig zijn. Camera onderzoek wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Muggenhol

Het niet verhelpen van een verstopt riool heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in uw verblijf.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo efficiënt en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Muggenhol zal u graag helpen met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, goed onderhouden cv-ketel is efficiënter en biedt daarnaast een flinke besparing op de verwarmingskosten, wooncomfort en warmte in het huis.

Direct een expert nodig? Neem contact op!

Onze spoeddienst is specifiek opgericht voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Heeft u last van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.