loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Muggenhol

Meer diensten
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Muggenhol
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
Loodgieter Muggenhol nodig?
040-123456​

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? Vaak kunt u dit probleem zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons te bellen. Wij herstellen pijlsnel en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Mits de ontstoppen urgent is, neem dan vandaag contact met ons op.

Hinder wegens lekkages?

Lekkage aan het dak is regelmatig een kostbare en slepende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid om elk voorkomend daklekkage op te sporen en te repareren. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Mits noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat loodgieter Muggenhol voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool afvoer verstopping verhelpen

De riolering is de hoofdleiding waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is verstandig. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping opsporen. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en welke technieken nodig is. Camera onderzoek wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie te identificeren.

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft vergaande effecten bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

De cv regelt dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de boiler zo goed en productief mogelijk draait. Loodgieter Muggenhol helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler klussen. Een top verzorgde en moderne cv ketel is sterker en bied naast een fikse besparing in energiekosten ook woonplezier en warmte in het huis.

24/7 spoed diensten

Onze spoed loodgieterdienst is exclusief ontworpen voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.

js_loader
Last van lekkage of een grote verstopping? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan afvoeren en (water)leidingen. Met name verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk behoort tot de hoofdwerkzaamheden. Tevens voert de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de centrale verwarming.

Antwoord: wij werken vanuit Muggenhol en komen graag bij u langs in Heistraat, Sliffert, Biezenkuilen, Djept, Veldhoven

Antwoord: nood diensten in de nachtelijke uren, het weekend of op feestdagen hebben een toeslag op het normale tarief. Onze technicus kan u doorgaans telefonisch een prijsinschatting maken voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vaak wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan wisselen tussen elk jaar tot 2 of 3 jaarlijks.

Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf goed op te lossen door het gebruik van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Zo voorkomt u extra kosten van een loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze ontstoppingsmonteur.