loodgieter eindhoven

Loodgieter Mostheuvel

Diensten
Riool verstopt Mostheuvel
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
spoedservice Mostheuvel
Loodgieter Mostheuvel, bel direct!
040-4567890​

Dichte leiding ontstoppen

Heeft u een verstopte riolering in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleemgeval veelal zelf verhelpen. Gaat dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Mostheuvel. Loodgieter Mostheuvel kunnen de verstopping razendsnel en vakkundig herstellen. Een verstopping komt pertinent op de meest onaangename en gekke momenten voor. Mede daardoor zijn wij dag en nacht beschikbaar. Ingeval de verstopte riolering urgent is, neem dan direct contact met ons op.

Last van lekkage in de woning

Waterlekkages in de woning kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je huis kan aanrichten en prijzige reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor de toename van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlek kan een redelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan hierdoor een aanslag op je gebruikelijke routine vormen. Daarom is het van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra je een lekkage in de woning ziet. Het is essentieel om vlug te optreden om verdere afbreuk en problemen te vermeiden.

Last van lekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is meestal een langdurige en prijzige reparatie om te verhelpen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise in huis om iedere mogelijke lekkages aan het dak op te sporen en te verhelpen. Daarnaast kunnen onze monteurs u suggereren over de ontdekking zoals waterschades, schimmels of waterdoordrongen timmerwerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen als dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze offerte aan.

Rioleringssysteem verstopping herstellen

Het riool is de afvoer waar iedere afvoer op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote narigheden, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het riool is dermate lang dat het ontdekken van de opstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de opstopping te vinden.
riool inspectie met camera Mostheuvel

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert ook het gehele afvoersysteem van het huis.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. De loodgieter in Mostheuvel helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt tevens een fikse besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in de woning.

Onmiddellijk een spoed expert nodig?

De spoeddienst is specifiek opgericht voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze loodgieter!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.